Početna - ordinacija - Paketi tretmana - Tretman Grow faktorima

Tretman Grow faktorima

Grow faktori ili faktori rasta su veliki proteini koji lebde između ćelija prenoseći ključne poruke odgovorne za rast, lečenje i preživljavanje. Proizvode ih sve vrste ćelija. U koži, ovo uključuje keratinocite, fibroblaste (fabrike kolagena) i melanocite (ćelije koje prave pigment). Kada se ovi “signalni“ proteini vežu za receptore na površini ćelija, oni mogu da šalju komande za popravku i podmlađivanje vaše kože.

INNOAESTHETICS TIGF mezoterapijski koktel pospešuje sintezu faktora rasta i poboljšava stanje ekstracelularnog matriksa, vraćajući koži vitalnost, debljinu i elastičnost. Sve ovo dovodi do elastičnije i glatkije teksture kože. Ova terapija obnavlja i efikasno revitalizuje i podmlađuje kožna tkiva.

Dermapen + Refresh maska
Revizalize maska

Korak 1)

Derma pen je unapeđena aplikacija mezoterapijskih koktela, u ovom slučaju koktela za pospešivanje sinteze faktora rasta INNO TIGF. Prednost je što se može delovati na različitim dubinama kože (zavisno od dužine iglice) i broj uboda po centimetru kvadratnom je veći. Na taj način stimulišemo kožu na stvaranje vašeg kolagena, a sami kokteli koje tom prilikom aplikujemo, će dodatno pojačati taj efekat.

INNOAESTHETICS® Refresh mask je osvežavajuća i umirujuća maska za lice koja momentalno obnavlja i umiruje oštećenu kožu. Njene aktivne komponente, uključujući i faktore rasta, brzo i efikasno regenerišu kožu i doprinose restrukturiranju epidermisa, smanjuju eritem, peckanje i upalu. Maska se obilno nanosi na čistu i suvu kožu, nežno masirajući kružnim pokretima.

Korak 2)

INNOAESTHETICS® Revitalize mask je bio-celulozna revitalizujuća maska koja dubinski hrani i obnavlja kožu. Formirajući zaštitnu membranu na koži, ova maska ravnomerno i efikasno oslobađa sve aktivne sastojke koji imaju efekat hidratacije i regeneracije. Pruža osvežavajući i umirujući osećaj dok je nosite.

Masku nanosimo na kožu i ostavljamo da deluje 20 minuta, a nakon toga se uklanja i neophhodno je umasirati serum koji treba da ostane na koži dok se potpuno ne upije.

 

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon