Početna - ordinacija - Laserski i inovativni tretmani

Laserski i inovativni tretmani

Laserski i inovativni tretmani - Medica Medica Aestetica

Estetska medicina se i dalje smatra novom medicinskom specijalnošću, tako da ovde uvek postoji kontinuirana potreba za usavršavanjem i usvajanjem novih znanja.

Specijalisti za estetiku stoga moraju da imaju duboko razumevanje i znanje o upotrebi lasera i drugih sličnih tehnologija u medicinske svrhe.

Laserski tretmani dobijaju na popularnosti neverovatnom brzinom, pre svega zahvaljujući neinvazivnom ili minimalno invazivnom pristupu, a istovremeno brzim rezultatima i kratkom vremenu oporavka.

Medica Aesthetica na naše tržište donosi najsavremeniji aparat koji kombinuje dve jedinstvene platforme u estetskoj dermatologiji: Sublime & Sublative. Primena ovih tehnika osigurava efikasno i trajno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata.

Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije trajno otklanja probleme fleka uz istovremeno podmlađivanje kože.

Fotona linija estetskih laserskih sistema vodi industriju napred sa novim nivoima inovacija i performansi. Fotona je prepoznat kao svetski lider u estetskim tehnologijama, blisko sarađujući sa vrhunskim univerzitetima i medicinskim istraživačkim centrima širom sveta.

Laserska epilacija je najefikasniji, potpuno bezbedan metod za uklanjanje neželjenih malja i istovremeno metod koji ima trajni efekat.

Syneron eTwo aparat

FotonaSmooth™ SP

Epilacija

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon