Proizvodi

 

Pored pružanja vrhunske usluge iz oblasti estetske medicine pacijentima i akreditovanih edukacija novim kolegama koje ulaze u svet estetse medicine, naša misija je i da kroz saradnju sa vrhunskim svetskim proizvođačima obezbedimo najkvalitetnije proizvode za sve stručnjake iz domena estetske i rekonstruktivne hirurgije, dermatologije, kozmetologije i sve one koji žele da koriste vrhunske profesionalne preparate za negu kože.

Medica Aesthetica d.o.o. je uvoznik i distributer medicinskih sredstava i opreme za oblast estetske medicine i zvanični regionani zastupnik vodećih svetskih kompanija i brendova poput:

Kroz saradnju sa svojim inostranim partnerima, doktorima u regionu pružamo mogućnost primene najsavremenijih tehnologija i saznanja iz oblasti antiaging-a.
Svi proizvodi imaju sve neophodne sertifikate i odobreni su za upotrebu od strane Agencije za lekove i medicinska sredstva.

Kroz razvoj sopstvene distributivne mreže učinili smo naše proizvode dostupnim u zemljama regiona (Srbija, Hrvatska (EU), Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Republika Makedonija).

Da saznate kontakt naše poslovne podrške za vaš region kliknite OVDE.

PARTNERI

Naši partneri su vodeće laboratorije i kompanije iz oblasti estetske medicine, kozmetičke dermatologije i estetske hirurgije.

Kroz uvoz i distribuciju renomiranih svetskih brendova, pored najkvalitetnijih proizvoda za unapređenje svoje prakse i usluge, stručnjacima estetske medicine omogućavamo i pristup inovacijama i najkvalitetnijim edukativnim programima i predavanjima najvećih sveetskih stručnjaka koje organizujemo u saradnji sa našim partnerima.

Birajte najbolje!

Kontakt

Putem kontakt forme možete naručiti proizvode ili postaviti pitanje u vezi profesionalnih proizvoda iz naše ponude ili potencijalne saradnje.

    phone-icon