Početna - Poslovna podrška

Poslovna podrška

Medica Medica Aestetica

Upravo ste završili edukacije i tek ulazite u svet estetske medicine?

Dugo se bavite estetskom medicinom ali niste sigurni da li su materijali i medicinska sredstva koja koristite pravi izbor za Vašu ordinaciju?

Imate mnogo pitanja i trebaju Vam odgovori? Naš tim ima odgovore!


Sastavljen od doktora sa ordinacijskim iskustvom i temeljnim poznavanjem karakteristika proizvoda dostupnih na tržištu, naš tim stručnjaka je prva linija podrške razvoju vašeg poslovanja i unapređenja vaše ordinacijske prakse.

Kroz saradnju sa vodećim svetskim brendovima i stručnjacima iz sveta estetske medicine, kroz organizaciju webinara, edukacija i hands on sesija sa vodećim stručnjacima, naš tim će vas povezati sa najnovijim saznanjima iz sveta estetske medicine

Postanite ambasador naših brendova i uživajte u širokom spektru pogodnosti i kontinuiranoj edukaciji uz Medica Aesthetica.

STRUČNI SARADNICI

Naši stručni saradnici su vaša prva linija podrške i podrška poslovnom razvoju vaše ordinacije. Iskusni i informisani stručnjaci su vam na raspolaganju:

  • ukoliko želite da u svojoj praksi koristite proizvode svetskih brendova koje zastupa Medica Aesthetica
  • ukoliko imate izazova u radu i potrebna vam je stručna podrška tima Medica Aesthetica

REGIONALNA DISTRIBUTIVNA MREŽA

Ukoliko želite da poručite medicinska sredstva iz asortimana Medica Aesthetica u zemljama regiona, mozete kontaktirati nase ekskluzivne partnere:

Medica Medica Aestetica

ORTODENTA ES

Medica Medica Aestetica

ATWIN

Medica Medica Aestetica

POLIKLINIKA MEDIKOL

phone-icon