Mezoterapija kiseonikom obnavlja kožu oksigenacijom epidermisa i dermisa. Vezivanje kiseonika za aktivne sastojke sadržane u serumima za mezoterapiju bez igala je savršena kombinacija za najbolje rezultate.

O2 je element bez kojeg je nemoguće zamisliti život. Njegova uloga je veoma značajna pri regeneraciji oštećenog tkiva i odbrani od mikroorganizama. Ukoliko postoji nedostatak O2 u tkivima, dolazi do smanjene apsorpcije hranljivih materija, minerala i vitamina. Povećana koncentracija O2 u koži pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, poboljšava se mikrocirkulacija i stimuliše se ćelijski metabolizam.

Vremenom, već nakon 25 godine života neprekidno opada količina kolagena (tačnije više se kolagena razgradi nego što se stvori) što se odražava na našem licu u vidu smanjenja tonusa kože. Terapija kiseonikom u kominaciji sa našim koktelima (bogatim hranljivim materijama), stimuliše proizvodnju kolagena za povećanje elastičnosti kože, kao i ubrzanje cirkulacije što doprinosi podmlađenom i negovanom izgledu.

Kao rezultat kombinovanog delovanja seruma i kiseonika, poboljšava se mikrocirkulacija kože, usled čega ona dobija zdrav izgled, postaje blistava i nežna na dodir. Posebno izražen efekat se postiže nakon stanja izazvanih starenjem, stresom i drugim faktorima koje narušavaju mikrocirkulaciju u koži, izazivaju uništavanje kolagena i elastina, doprinose stvaranju pigmentacije i bora.

Transdermalni prodor čestica: kiseonik je stimulans metabolizma, a deluje i kao sredstvo za transport u cilju prodiranje molekula seruma za mezoterapiju bez igle u slojeve epidermisa i dermisa. Uspeh lokalne primene ove tehnologije je rezultat činjenice da je metabolička moć kiseonika kombinovana sa njegovom sposobnošću da prenosi hranljive sastojke u duboke slojeve epidermisa i dermisa.

Sa najsavremenijim aparatom – pod blagim pritiskom kožu obogaćujemo tako važnim elementom uz aplikovanje važnih vitamina (kao što su vitamini B1, B3, B5, B6, B7, B9, B10, B12) za potpunu regeneraciju kože i blistav izgled. U okviru koktela koje aplikujemo nalaze se i brojne aminokiseline poput arginina, lizina, leucina, glutamine kao i minerali koji imaju ulogu u obnavljanju ćelija i sintezi gradivnih proteina – kolagena i elastina.

Ova procedura predstavlja idealnu alternativu mikrodermoabraziji i injekcionoj mezoterapiji lica, vrata, dekoltea i tela.

Prednosti metode:

  • Atraumatska i bezbolna
  • Nema rizika od infekcije (bez igle)
  • Nema perioda oporavka nakon procedure

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon