PLEXR PLUS® je vodeći svetski brend u nehirurškom podmlađivanju, podizanju kapaka, uklanjanju viška kože i kožnih promena, uklanjanju akni i ožiljaka od akni, hiperpigmentacija i strija. Upotrebom PLEXR PLUS® se postiže efekat neoperativnog liftinga.

PLEXR PLUS JE ZLATNI STANDARD “SOFT”, ODNOSNO, NEOPERATIVNE HIRURGIJE.

Zašto je ovaj tretman neophodan?

Namenjen je svima koji žele da poboljšaju svoj izgled bez podvrgavanja klasičnoj hirurgiji, uz lokalnu anesteziju, bez ožiljaka i rezova, a uz postizanje savršenih rezultata. Naročito je efikasan za uklanjanje benignih promena na koži i podizanje i zatezanje kože. Pri tome, plazma podstiče prirodni proces obnove kože uz stvaranje novog kolagena i čini kožu podmlađenom i zategnutom.

Kako deluje?

Plexr Plus® je uređaj koji jonizuje vazduh prisutan između sonde uređaja i površine kože, stvarajući tako zrak mikro-plazme, koji dovodi do retrakcije i zatezanja tkiva. U kontaktu sa površinom kože zrak mikro-plazme sublimacijom eliminiše opuštenu, neelastičnu i kožu bez kolagena. Ova stimulacija dozvoljava neposrednu kontrakciju i reorganizaciju vlakana kolagena i formiranje novog kolagena.

Da li je bolno?

Ne. Tretman je praktično bezbolan.

Radi potpunog komfora pacijenta, naneti malu količinu anestetske kreme 30 minuta pre tretmana.

Koliko dugo traje tretman?

Zavisno od tretmana koji se izvodi, može trajati od samo nekoliko minuta do maksimum 30 minuta, koliko je neophodno za nehirurški zahvat blefaroplastike.

Postoje li neželjene reakcije?

Bez neželjenih reakcija. Kraste, edemi i crvenilo su redovan proces zarastanja i obnove kože. Normalno ovaj proces traje 7-20 dana. Nakon tretmana preporučuje se strogo poštovanje saveta lekara.

Koliko dugo traju rezultati? Da li su trajni?

Rezultati tretmana su dugotrajni i odmah vidljivi.

Za postizanje najboljih rezultata i maksimalan efekat, pojedine tretmane potrebno je ponoviti više puta.

Koliko tretmana je potrebno?

U zavisnosti od regija koja se tretira i stanja kože, potrebno je od 1 do 3 tretmana. Razmak između tretmana je od 4 do 6 nedelja.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon