Početna - ordinacija - Estetska hirurgija

Estetska hirurgija

Estetska hirurgija - Medica Medica Aestetica

Biti čovek znači biti nesavršen, ali ako briga o tome kako izgledate čini da se osećate manje samosvesno ili čak nesrećno, estetska hirurgija je opcija.

Procedure iz domena estetske hirurgije imaju za cilj da podstaknu samopouzdanje i poboljšaju kvalitet života kod pacijenta. Naši visoko obučeni plastični i rekonstruktivni hirurzi izvode širok spektar operacija kako bi rešili estetske probleme pacijenata.

Estetska plastična hirurgija odnosi se na procedure koje poboljšavaju izgled lica i tela. Između ostalih, ove procedure uključuju zatezanje stomaka (abdominoplastika), povećanje grudi, smanjenje grudi, operaciju očnih kapaka, preoblikovanje nosa (rinoplastika), lifting lica i uklanjanje masti (liposukcija).

Estetska plastična hirurgija se izvodi kako bi se poboljšao izgled pacijenta, dok rekonstruktivna plastična hirurgija pomaže u poboljšanju izgleda i funkcija lica i tela, rešavajući nasledne deformitete, traume ili revizije nakon operacija.

Tačno je da svaka operacija nosi rizik. Međutim, možete smanjiti ove rizike tako što ćete estetsku operaciju obaviti u akreditovanoj ustanovi kao što je Medica Aesthetica, kao i od strane iskusnih i sertifikovanih plastičnih hirurga.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon