Edukacije

Estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica predstavlja akreditovani, renomirani, jedan od prvih i najpoznatijih centara u Evropi koji svojim kolegama pruža edukacije iz oblasti estetske medicine, prateći potrebe tržista i savremene koncepte u samoj estetici.

Možemo se pohvaliti sa preko nekoliko hiljada uspešno edukovanih doktora medicine i stomatologije, koji su obogatili spektar medicinskih usluga koje mogu pružiti svojim pacijentima, kao i međunarodno priznatim edukatorima sa velikim iskustvom u oblasti estetske medicine.

Koncept svakog pojedinačnog kursa je takav da pruža maksimalnu posvećenost kako samom lekaru tako i samom pacijentu.

Kurs započinje teoretskim delom iz odgovarajuće oblasti, ponavljanjem anatomije i strukture kože, indikacijama, tehnikama, aktivnim sastojcima, relativnim i apsolutnim kontraindikacijama, komplikacijama, kao i rešavanjem istih.

Opsežan teoretski deo neophodan je zbog detaljnog upoznavanja sa mogućnostima same tehnike i postizanja zadovoljavajućih rezultata uz maksimalnu bezbednost po lekara i pacijenta.

Praktični deo kursa je hands-on tj. obavlja se na pacijetima koji naš centar obezbeđuje radi obezbeđivanja svih indikacija u dovoljnom broju koji taj kurs obuhvata.

Na samom praktičnom delu radi raznovrsnosti obezbeđujemo pacijente sa različitim tipovima kože, različitog godišta, pacijente koji su ranije bili podvrgnuti estetskim procedurama, kao i one koji su prvi put na proceduri i one kojima je neophodna korekcija.

 

Primena same tehnike odigrava se pod budnim okom edukatora, ali samostalno od strane polaznika.

Maksimalan broj polaznika je pet.

Kursevi su međunarodno priznati i akreditovani od strane Zdravstvenog saveta Srbije za doktore medicine i doktore stomatologije sa važećom licencom izdatom od strane Lekarske i Stomatološke komore Srbije.

Pružamo kurseve iz oblasti hijaluronskih filera (osnovni i napredni nivo), botulinum toksina, mezoterapije (uključujući lipolizu), prp-a (podmlađivanja krvnom plazmom), hemijskih pilinga i mezoniti.

Medica Aesthetica je ponosni uvoznik francuskog brenda hijaluronskih filera Vivacy Stylage i španskog brenda InnoAesthetics mezokoktela, hemijskih pilinga i kućne nege.

Naš centar uspešno sarađuje sa inostranim i domaćim predavačima i organizuje kongrese kao i webinare kako bi polaznici naših kurseva bili u stalnom koraku sa inovacijama u oblasti estetske medicine.

Edukacije za kozmetičare

ANTIAGING AKADEMIJA

Antiageing Akademija Srbije je osnovana kao edukativni centar u kojem je dugogodišnje iskustvo Medica Aesthetica-e i njenih medicinskih saradnika pretočeno u kompletne, opsežne, “hands-on” edukacije o najsavremenijim tehnikama primene hijaluronskih filera, btx-a, mezoniti, PRP-a i drugih ne-invazivnih estetskih tretmana.

Medica Aesthetica iz Beograda, osnivač Antiageing akademije Srbije, je jedan od prvih i najrenomiranijih centara estetske medicine u jugo-istočnoj Evropi sa više od decenije uspešnog, profesionalnog iskustva u primeni ne-hirurških estetskih tretmana na hiljadama zadovoljnih pacijenata.

ONLINE AKADEMIJA

 

USKORO

Prijava

Putem kontakt forme možete da se prijavite za edukacije

    phone-icon