Početna - ordinacija - Estetska hirurgija - Bull horn (Uper lip lift)

Bull horn (Uper lip lift)

Kako starite, vaše usne su sklone stanjivanju, naizgled formirajući ravnu liniju. Možda želite da izgledate mlađe, sa bujnijim usnama. Ili ste možda mlađi, ali ste zainteresovani za puniji osmeh. Bull horn podizanje usana je procedura za vas ako želite uvećanu gornju usnu, kraći razmak između gornje usne i nosa ili definisan kupidonov luk.

Dakle, svako ko želi “otvoreniju“ gornju usnu može se podvrgnuti operaciji nazvanoj bull horn (uper lip lift). Ova estetska procedura je poznata i kao subnazalno podizanje usana.

Procedura upper lip lift uključuje rez u obliku bikovog roga kako bi se smanjila razdaljina između vaše gornje usne i baze nosa, a zatim hirurg podvija gornju usnu kako bi poboljšao izgled zuba i proširio vaš osmeh u cilju postizanja osveženog, mladalačkog izgleda.

Bull horn lifting usana je među najpopularnijim procedurama u estetskoj hirurgiji, a sve više dobija na popularnosti zbog svojih dugotrajnih rezultata.

  • Subnazalno podizanje usana pruža vam definisan izgled.
  • Pacijenti često preferiraju subnazalno podizanje usana kako bi izbegli ubode kanile i injekcije.
  • Dobijate prirodan izgled ravnomernom distribucijom napetosti u zatvaranju bulhorn reza.

Glavna činjenica koju treba uzeti u obzir je da hirurzima treba najmanje 1,5 cm prostora filtruma kako bi izvršili bull horn podizanje usana.

Dobri kandidati za ovu vrstu intervencije uključuju:

  • Pacijenti sa širim nosem
  • Pacijenti koji žele napućenije usne, a ne žele dodatno povećanje volumena
  • Pacijenti koji žele da izgledaju mlađe i da osveže izgled lica sa punijim usnama i širim osmehom

Bullhorn lifting usana je estetska operacija koja se izvodi pod lokalnom anestezijom, a traje između jednog i dva sata, u zavisnosti od estetskih potreba pacijenta. Termin “bull horn“ se odnosi na oblik korišćenog reza: dve povezane horizontalne linije sa ivicama nagore ispod baze nosa.

Trebalo bi da vidite rezultat odmah nakon operacije. Pored bolnih usana, potpuni oporavak možete očekivati za jednu do dve nedelje. U prva 24 sata od intervencije bi trebalo da izbegavate tople napitke i hranu koja se žvaće.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon