Početna - ordinacija - Specijalistički pregledi

Specijalistički pregledi

Specijalistički pregledi - Medica Medica Aestetica

Specijalistički tretmani obuhvataju profesionalnu uslugu koju pruža specijalista estetske medicine.

Specijalistički tretmani se danas sve više zasnivaju na minimalno invazivnim i neinvazivnim procedurama koje se izvode na licu i telu, sa svrhom da se poboljša izgled pacijenta.

Pravilo je da se pre izvođenja specijalističkog tretmana najpe uradi specijalistički pregled, od strane specijaliste dermatologije i estetske medicine.

Specijalistički pregled je baziran na apsolutno individualnom pristupu pacijentu. Podrazumeva uzimanje anamneze od pacijenta, izvođenje samog pregleda, postavljanje dijagnoze i određivanje terapijske procedure.

Vaše iskustvo počinje konsultacijama i pregledom od strane specijaliste, kako biste pregledali mogućnosti estetske medicine i dobili pomoć u uspostavljanju realnih očekivanja. Uvek možete da pregledate našu obimnu kolekciju slika “pre i posle“, gde smo ponosno demonstrirali rezultate dobijene dugogodišnjim iskustvom naših stručnjaka u raznim procedurama estetske medicine.

Mi ćemo rado saslušati vaše zahteve, ali i biti slobodno da vam predložimo najbolju opciju za ulepšavanje, zasnovanu na našem znanju i dugogodišnjem iskustvu.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon