Početna - ordinacija - Paketi tretmana

Paketi tretmana

Paketi tretmana - Medica Medica Aestetica

Znamo da su vaše potrebe kada je u pitanju lepota različite, zato su naši stručnjaci pažljivo radili na kreiranju jedinstvenih estetskih tretmana koji će vam pružiti vrhunske rezultate u rekordnom roku.

Kako bismo uvek bili korak ispred konkurencije, omogućili smo vam pakete tretmana koji su vam uvek dostupni u okviru naše ordinacije.

Jer za najbolje rezultate uvek treba ići korak ispred drugih.

Zašto imati jedan tretman kada ih možete imati više odjednom?

Naši paketi tretmana uključuju različite intervencije/profesionalne preparate za najbolje rezultate. Oni su veoma popularni kod naših pacijenata jer prevazilaze sva njihova (a često i naša) očekivanja.

Paketi tretmana koji su vam dostupni u okviru ordinacije Medica Aesthetica su nehirurške, minimalno invazivne procedure dizajnirane za borbu protiv znakova starenja, podmlađivanje i osvežavanje kože.

Mogu se koristiti na skoro svim delovima tela, ali najčešće na licu, vratu i dekolteu.

Paketi tretmana se takođe mogu koristiti za uklanjanje pigmentacija, podočnjaka, lečenje akni, ožiljaka, crvenila, fleka na koži i poboljšanje kvaliteta i izgleda vaše kože.

Bez obzira da li vam predstoji važan događaj gde prosto morate da budete u svom najboljem izdanju ili jednostavno želite da budete najbolja verzija sebe svakog dana i na svakom mestu – u okviru narednih tretmana ćete sigurno pronaći idealnu opciju za sebe ili dragu osobu.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon