Početna - ordinacija - Paketi tretmana - Me line clean face

Me line clean face

Hiperpigmentaciju na koži nikada nije bilo lakše ukloniti zahvaljujući preparatima ME LINE ® . Kroz kontrolisanu hemijsku dermoabraziju, hemijski agensi u MeLine-u efikasno deluju na skidanje spoljašnjeg epidermalnog sloja kože gde se nalaze mrtve ćelije.

Aktivni sastojci ME LINE ® preparata utiču na sve 3 faze nastanka pigmentacija i na taj način uklanjaju ove promene (utiču na procese pre sinteze melanina, tokom sinteze i nakon sinteze melanina).

Ovaj paket tretmana, koji vam je uvek dostupan u okviru naše ordinacije, uključuje korišćenje sledećih Me Line preparata:

  • 2 x MeLine(Caucasian/Spots)
  • 4 x MeLine ID (na 15 dana)
  • 4 x MeLine Mask (1 nedeljno)

Caucasian skin je profesionalna krema za hemijsku dermoabraziju za fototipove kože I-IV. Jedinstvena kombinacija inovativnih aktivnih sastojaka koja ima za cilj da obezbedi snažnu kontrolu i inhibiciju sinteze melanina.

Formulacija deluje u procesima pre sinteze melanina, direktno inhibirajući enzim tirozinazu i favorizujući uklanjanje pigmentnih ćelija. Krema se nanosi jednom, a zatim može da se počne sa tretmanom MeLine 02 Caucasian Skin proizvodima. Druga aplikacija se ponavlja nakon 30 dana, dok treća aplikacija treba da se obavi nakon 6 do 8 meseci.

Spots je profesionalni komplet za depigmentaciju za solarni lentigo. Zahvaljujući udruženom dejstvu inovativnih aktivnih sastojaka, dolazi do eliminacije specifičnih kožnih lezija, kao što su solarni lentigo i hiperkeratoza. Nanosi se jednom, a zatim (ako je potrebno) preparat može da se primeni i drugi put nakon 45 dana.

Me Line ID je profesionalni transdermalni rastvor koji služi kao pomoć u tretmanima depigmentacije. Njime postižemo restrukturiranje ekstracelularnog matriksa i optimizovan estetski tretman hiperpigmentacije kože.

Kombinacija njegovih sastojaka stvara moćnu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost, sa inhibitornim efektom sinteze melanocita i inhibicijom enzima tirozinaze. Sesije se sprovode svakih 15 dana koristeći tzv. transdermalnu tehniku.

ME LINE PIGMENT HOME MASK optimizuje rezultate profesionalnog ME LINE tretmana. Sadrži različite aktivne sastojke koji u sinergiji dovode do razmene epidermalnih ćelija, degranulišu pigment melanin deponovan u tkivu i inhibiraju aktivnost sinteze melanina u melanocitama.

Snažan kompleks kiselina, koji je deo maske, smanjuje sintezu melanina, eliminiše staračke pege i sprečava njihovu pojavu u budućnosti, vrši piling mrtvih ćelija, zaglađuje mikroreljef kože.

Lice se očisti, zatim se nanese maska i ostavi da deluje 45 minuta, a ostaci se uklanjaju toplom vodom. Koristi se jednom nedeljno.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon