Kao što i sam naziv kaže, paket koji smo nazvali No Acnes ima za cilj da ukloni akne i bubuljice sa kože, kao i da spreči njihov ponovni nastanak zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji pažljivo odabranog hemijskog pilinga i mezokoktela.

  • 3x Skin Recovery & Lightening
  • 3x Restructurer/Akn ID
  • Skin repair (gift)

Innoaesthetics Skin Recovery je kontrolisani hemijski piling koji kombinuje salicilnu i mandeličnu kiselinu. Njegovo snažno keratolitičko dejstvo efikasno poboljšava teške oblike akni, smanjujući njihovo ponovno izbijanje i dovodi do obnavljanja kože.

Kombinacija kiselina sa snažnim keratolitičkim i anti-mikrobnim delovanjem dokazano podstiče dermalno-epidermalno restrukturiranje problematične kože.

Innoaesthetics Lightening, kao preparat za hemijski piling, predstavlja tretman dermalno-epidermalnog restrukturiranja koji pomaže da se preokrenu znaci fotostarenja kože i izblede tamne mrlje. Kombinuje 5% vitamina A sa drugim inhibitorima melanina kako bi se minimizirali znaci oštećenja od sunca.

Restructurer od Innoaesthetics-a predstavlja jedinstvenu formulaciju mezokoktela koja značajno smanjuje stvaranje slobodnih radikala, štiteći time kožu od oksidativnog stresa. Takođe pomaže da se ujednači ton kože i posebno je dobra za korišćenje posle leta za obnavljanje kože, vraćanje sjaja i ublažavanje tamnih fleka. Kombinacija antioksidativnih sastojaka štiti tkivo kože od oštećenja slobodnih radikala. Na taj način se:

  • sprečava starenje kože
  • povećava vlažnost kože
  • vrši reparacija komponenata ekstracelularnog matriksa.

AKN-ID je još jedno sjajno rešenje za tretman problematične kože, a takođe nam dolazi iz laboratorije Innoaesthetics. Ovaj transdermalni rastvor za kožu sklonu aknama efikasno kontroliše proizvodnju sebuma, proliferaciju bakterija i upalu, čime sprečava začepljenje pora i izbijanje akni i bubuljica.

Kao poklon za kućnu negu dobijate Innoaesthetics Skin repair kremu. Ovo je profesionalna krema koja umiruje i neguje kožu, naročito nakon estetskih tretmana i intervencija. Moćna kombinacija aktivnih sastojaka momentalno dovodi do reparacije oštećene kože. Nanesite proizvod dva ili više puta dnevno na zahvaćena područja, lagano masirajući dok se potpuno ne upije.

 

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon