Kada pomislite na negu kože, najpre pomislite na svoje lice. Deo vašeg tela koji se često zanemaruje kada je u pitanju redovna nega kože su vaše ruke, a stručnjaci kažu da one i te kako zaslužuju I zahtevaju adekvatan tretman.

Znate koliko su nam šake bitne u svakodnevnom funkcionisanju i da ih često i previše “trošimo“, pa neretko zaboravljamo koliko je koža šaka tanka, osetljiva i ranjiva. Zaboravljamo da treba da uradimo piling za ruke i da ih hidriramo baš kao i lice ili bilo koji drugi deo tela.

Koža ruku je takođe više suva u odnosu na kožu lica, jer šake imaju manje lojnih žlezda, koje proizvode sebum (masnu supstancu koja pomaže u zaštiti i podmazivanju kože).

Zato smo osmislili jedinstven paket tretmana za vaše šake pod nazivom “Magic touch“ – za magičan dodir poput svile.

 • Lightening piling
 • Fill up mezokoktel
 • Refresh mask
 • Skin repair krema

Korak 1)

Lightening piling od Innoaesthetics-a predstavlja tretman dermalno-epidermalnog restrukturiranja koji pomaže da se preokrenu znaci fotostarenja kože i izblede tamne mrlje. Kombinuje 5% vitamina A sa drugim inhibitorima melanina kako bi se minimizirali znaci oštećenja od sunca.

Korak 2)

Innoaesthetics Fill up mezoterapijski koktel kombinuje hidratantnu akciju, koja vraća elastičnost kože, sa stimulacijom gustine kože, što daje efekat učvršćivanja. Dobijeni rezultati su vidljivi odmah nakon prve sesije. Ovaj svojevrsni transdermalni rastvor ima izraženo četvorostruko dejstvo:

 • povećanje gustine kože
 • povećanje vlažnosti kože
 • povećanje elastičnosti kože
 • popunjavanje bora i finih linija

Korak 3)

Innoaesthetics® Refresh mask je osvežavajuća i umirujuća maska koja momentalno obnavlja i umiruje oštećenu kožu šaka. Njene aktivne komponente, uključujući i faktore rasta, brzo i efikasno regenerišu kožu i doprinose restrukturiranju epidermisa, smanjuju eritem, peckanje i upalu. Maska se obilno nanosi na čistu i suvu kožu šaka, nežno masirajući kružnim pokretima.

Korak 4)

Kao završni korak u ovom paketu nanosimo innoaesthetics® Skin repair kremu, čija moćna kombinacija aktivnih sastojaka momentalno dovodi do reparacije oštećene kože šaka. Ovaj proizvod dovodi do brzog oporavka i popravljanja kože.

Zahvaljujući izraženom anti-inflamatornom dejstvu aktivnih komponenti, mogu da se izbegnu neželjeni efekti nakon estetskih zahvata, a istovremeno se ubrzava proces reepitelizacije i regeneracije kože. Krema se lagano umasira u kožu do potpunog upijanja.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

  ]
  phone-icon