Jedinstven paket tretmana koji kombinuje PRP i mezoterapiju za potpuni oporavak oštećene kose i podsticanje rasta nove, zdrave kose.

  • 3 x PRP
  • 4 x Mezoterapija
  • Hair lotion (poklon)

PRP tretman koristi plazmu bogatu trombocitima Vaše sopstvene krvi u svrhu lečenja različitih stanja. Naime, PRP sadrži niz faktora rasta i proteina koji ubrzavaju regeneraciju tkiva. Kako su neki tipovi gubitka kose rezultat oštećenja folikula dlake, ustanovljeno je da PRP može pomoći u ponovnom rastu kose tako što će preokrenuti proces koji se javlja kod androgene alopecije. U ovom slučaju, faktori rasta i proteini za reparaciju tkiva pomažu u ponovnom rastu tanke i proređene kose.

PRP injekcije imaju za cilj da dovedu do jačanja folikula dlake koji još uvek funkcionišu. Upotreba PRP-a je odlična opcija za lečenje gubitka kose jer ima niz naučno zasnovanih činjenica koje pokazuju efikasnost ovog tretmana u povećavanju broja dlaka, gustini kose i podsticanju faze rasta u ciklusu obnove kose.

Ovaj tretman često koristimo kada je gubitak kose rezultat androgene alopecije, uobičajenog stanja koje uzrokuje opadanje kose na pečate (kod muškaraca, ovo se naziva ćelavost muškog tipa).

Mezoterapija je nehirurška alternativa za podsticanje ponovnog rasta kose. Zahvaljujući pažljivo odabranom mezokoktelu koji je obogaćen vitaminima, faktorima rasta i drugim komponentama neophodnim za obnavljanje ili revitalizaciju kose – poboljšava se protok krvi i vrši ishrana folikula za ponovni rast i oporavak oštećene kose. Time dolazi do aktivacije folikula kako bi se postigli pozitivni rezultati za ponovni rast kose i kod muškaraca i kod žena. Za maksimalno vidljive rezultate potrebno je minimum 4 sesije mezoterapijskog tretmana.

I kao savršenu dopunu ovom profesionalnom tretmanu za oporavak kose, na poklon dobijate Innoaesthetics® Epigen Hair lotion koji je namenjen za tretman svih vrsta muške i ženske androgene alopecije. Moćna kombinacija inovativnih sastojaka efikasno stimulišu rast kose, jača koren kose i povećava gustinu kose.

Napredna formulacija koja je u stanju da stimuliše fazu rasta kose, kontroliše mikro upale, smanjuje zadebljanje vezivnog tkiva i podstiču mikrocirkulaciju. Epigenetski mehanizmi koji regenerišu folikul dlake i ponovo pokreću ciklus rasta dlake produžavajući anagenu fazu (rast) i odlažući neaktivne faze (katagen i telogen).

Nanesite jednom ili dva puta dnevno na zahvaćena područja kože glave nežnim masiranjem dok se proizvod potpuno ne upije. Nemojte ispirati.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon