No scars je jedinstven paket tretmana za negu problematične kože, odnosno za redukciju ožiljaka od akni i bubuljica – koji vam je uvek dostupan u okviru naše odinacije.

  • 3x Syneron tretman (na mesec dana)
  • 3x Refresh Mask
  • PRP (dermapen) – nakon 1 meseca
  • 1 ml filera – nakon 1 / 1,5 meseca

Syneron ETWO aparat je najsavremenija i jedina tehnologija u estetiskoj medicine, koja dokazano smanjuje vidljivost ožiljaka od akni u bilo kom stadijumu. Princip ove laserske terapije je brzo izlečenje kože uz minimalno oštećenje epiderma, a koža garantovano postaje zdravija, elastičnija i lepša.

Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije trajno otklanja probleme fleka uz istovremeno podmlađivanje kože.

Refresh Mask od Innoaesthetics-a je osvežavajuća i umirujuća maska za lice koja momentalno obnavlja i umiruje oštećenu kožu. Njene aktivne komponente, uključujući i faktore rasta, brzo i efikasno regenerišu kožu i doprinose restrukturiranju epidermisa, smanjuju eritem, peckanje i upalu. Obilno se nanosi na čistu i suvu kožu, nežno masirajući kružnim pokretima. Naročito deluje umirujuće nakon estetske procedure.

Nakon 1 meseca se primenuje PRP tretman, kao svojevrsna rejuvenacija kože faktorima rasta iz plazme, u cilju poboljšanja teksture i tonusa kože. Vidno ublažava ožiljke od akni, te predstavlja pravo rešenje za idealan beauty režim u cilju popravke ukupnog stanja kože. PRP se zapravo primenjuje kao maska koja se stavlja na lice radi brže regeneracije. Plazma se finim tankim iglicama (dermapen) ubacuje u kožu, što rezultira fenomenalnim efektima.

I kao konačni korak u ovom paketu protiv ožiljaka, nakon 1/1,5 meseca, sledi ubrizgavanje filera hijaluronske kiseline.

Naime, fileri mogu značajno poboljšati izgled ožiljaka, tako da oni postaju praktično neprimetni.

Dermalni filer će biti stručno ubrizgan u mesto ožiljka, čineći ga tako izjednačenim i u ravni sa površinom vaše kože. Sama hijaluronska kiselina u dermalnim filerima takođe ima hidratantni efekat, što pomaže u poboljšanju ukupnog tonusa i teksture kože. Injekcije filera pomažu u razbijanju ožiljnog tkiva, a svojstva hijaluronske kiseline u smislu podsticanja proizvodnje kolagena, prirodno obnavlja oštećeno područje.

 

 

 

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon