Oči su ogledalo lepote. Kako bi vaš izgled uvek bio svež i negovan, naročito je važno da vodite brigu o predelu oko očiju. Fresh Eyes tretman pruža momentalnu terapiju za čitavu regiju oko očiju i uklanja fine bore.

Fresh eyes je tretman prilikom kojeg se aplikacijom hijaluronskih filera i mezoterapijskih koktela vrši rehidratacija područja kože oko očiju.

Jedan Fresh Eyes tretman pomaže u vraćanju mladalačkog izgleda i pruža sjajan podsticaj lepoti pre bilo kakvog posebnog događaja.

Kako starimo, naša koža počinje da usporava proizvodnju hijaluronske kiseline, a upravo područje oko očiju prvo pokazuje znake starenja. Hijaluronska kiselina kao izuzetno hidratantna supstanca se prirodno nalazi u koži, što znači da je savršeno bezbedna za upotrebu u predelu oko očiju.

Fresh Eyes je jedinstven paket tretmana koji uključuje primenu filera hijaluronske kiseline i pažljivo odabranih Innoaesthetics mezokoktela za osveženje osetljive regije oko očiju.

 • Hydromax 0,25ml (+fizioloski)
 • Vitamin/Matrix mezokoktel (do 1ml)

Korak 1)

Tretman započinjemo primenom Stylage Hydromax dermalnog filera na bazi hijaluronske kiseline, koji je najčešće indikovan kod biorevitalizacije kože. Unakrsno umrežena hijaluronska kiselina može drastično da promeni izgled vaše kože (u ovom slučaju kožu oko očiju), dubinski je hidrira i nahrani.

 • dubinska, trenutna hidratacija
 • restrukturiranje kože
 • poboljšanje elastičnosti kože
 • biorevitalizacija kože

Protokol ubrizgavanja:

 • Linearno retrogradno
 • Makropapule (u duboki derm, jer je umrežen)

Korak 2)

Mezokoktel Vitamin Complex od Innoaesthetics-a je bogat negujući kompleks koji obezbeđuje dugotrajnu ishranu kože i optimizuje ćelijski metabolizam i funkciju. Vraća i održava zdravlje i sjaj kože.

INNOAESTHETICS Matrix mezoterapijski koktel sa piruvičnom kiselinom za biorevitalizaciju kože koristimo u regiji kože oko očiju. Efikasno obnavlja ekstracelularni matriks i dermalna tkiva, vidno obnavljajući i podmlađujući vašu kožu. Aktivni sastojci ovog transdermalnog rastvora deluju u sinergiji u cilju podsticanja i održavanja metabolizma fibroblasta, čime stimulišu proizvodnju kolagena i regulišu sintezu elemenata koji pomažu u dubinskoj ishrani vaše kože. Ovi efekti dokazano dovode do obnavljanja ekstracelularnog matriksa, čime je koža oko očiju podvrgnuta intenzivnoj biorevitalizaciji.

 

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

  ]
  phone-icon