Početna - ordinacija - Paketi tretmana - Inicijalni mezo boost

Inicijalni mezo boost

Inicijalni mezo boost je specifičan mezoterapijski tretman koji se izvodi u cilju poboljšavanja apsorpcije hranljivih materija u koži pacijenta, u pripremi za sledeći korak u estetskim tretmanima ili nezi kože.

Ukoliko želite da imate blistav ten i jedru kožu, onda su mezoterapije sjajan izbor koji svakako treba da razmotrite. Pored ishrane kože, inicijalni mezo boost može regenerisati i oporaviti vašu kožu. Rezultate koje postižemo ovim tretmanom je gotovo nemoguće postići lokalnom negom kože. Posebni mezokokteli stimulišu ćelije kože, čineći ih aktivnijim, a samim tim povećavaju proizvodnju kolagena i elastina.

Jedan od najvažnijih koraka u pristupu regeneracije kože nije samo stimulisanje proizvodnje novog kolagena i elastina, već i intenzivna hidratacija površinskih slojeva kako bi se olakšala migracija ćelija koje mogu proizvesti ta nova vlakna.

Mezoterapija, zahvaljujući ubrizgavanju vitamina i hidratantnih supstanci u duboke i površne slojeve kože, jeste savršen pokretač za stvaranje idealnog okruženja punog faktorima rasta koji će dovesti do podmlađivanja vaše kože.

Inicijalni mezo boost tretman podrazumeva: 3x mezoterapijski tretman.

Pažljivo odabrani mezokokteli se primenjuju ravnomerno preko željene regije.

Za više sjaja, lepšu teksturu i elastičnosti kože, tzv. busteri kože su fantastična opcija.

Inicijalni mezo boost je odličan tretman za one pacijente koji su „uradili sve“ i žele da svoju negu kože podignu na viši nivo. Mlađi pacijenti koji možda žele da smanje ožiljke od akni takođe mogu da imaju lepe rezultate od ovog tretmana.

Svaka sesija traje oko 30 minuta. Rezultati mogu trajati od 6 do 12 meseci, u zavisnosti od toga kako negujete svoju kožu i koliko ste izloženi UV zračenju.

U zavisnosti od vaših jedinstvenih potreba i životnog stila, možda će biti potrebni 6-mesečni tretmani održavanja da bi se održao vrhunski kvalitet kože koji pruža ovaj tretman.

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon