Početna - ordinacija - Paketi tretmana - Extra fresh eyes

Extra fresh eyes

Kako bi vaš izgled uvek bio svež i negovan, naročito je važno da vodite brigu o predelu oko očiju. Extra Fresh Eyes tretman pruža momentalnu terapiju za čitavu regiju oko očiju.

Extra Fresh eyes je tretman prilikom kojeg se aplikacijom hijaluronskih filera i botoksa vrši rehidratacija i zatezanje kože oko očiju.

Jedan Extra Fresh Eyes tretman pomaže u vraćanju mladalačkog izgleda i pruža sjajan podsticaj lepoti pre bilo kakvog posebnog događaja.

Extra Fresh Eyes je jedinstven paket tretmana koji uključuje primenu filera hijaluronske kiseline i botoksa za osveženje i podmlađivanje osetljive regije oko očiju.

 • Hydromax 0,25ml (+fizioloski)
 • Botox

Korak 1)

Tretman započinjemo primenom Stylage Hydromax dermalnog filera na bazi hijaluronske kiseline, koji je najčešće indikovan kod biorevitalizacije kože. Unakrsno umrežena hijaluronska kiselina može drastično da promeni izgled vaše kože (u ovom slučaju kožu oko očiju), dubinski je hidrira i nahrani.

 • dubinska, trenutna hidratacija
 • restrukturiranje kože
 • poboljšanje elastičnosti kože
 • biorevitalizacija kože

Protokol ubrizgavanja:

 • Linearno retrogradno
 • Makropapule (u duboki derm, jer je umrežen)

Korak 2)

Botoks je bezbolan i nehirurški tretman čija je najpoznatija estetska upotreba minimiziranje prisustva mimičnih bora koje se pojavljuju na licu. Primenjuje se na najistaknutije linije izraza koje nalazimo, između ostalog, na bočnim stranama očiju – poznatih pod nazivom „vranine noge“.

Tretman je jednostavan i sastoji se od upotrebe odgovarajuće doze za svaku boru i mišić u području koje se tretira.

Botulinum toksin je supstanca koja blokira prenos nervnih nadražaja na mišićna vlakna, izazivajući opuštanje mišića na koje se primenjuje. Zato je botoks idealan tretman za uklanjanje bora i finih linija oko očiju. Opuštajuća svojstva botoksa se decenijama bezbedno i sa dobrim rezultatima koriste u različitim oblastima estetske medicine, naročito od kada je uočeno da njegova primena u predelu čela i regije oko očiju umanjuje pojavu bora, sa evidentnim podmlađujućim efektom.

 

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

  ]
  phone-icon