Početna - prodaja - Mezo kokteli

Mezo kokteli

Mezoterapijski kokteli®

INNOAESTHETICS ® MEZOTERAPIJSKI KOKTELI

Innoaesthetics je svetski priznata kompanija i laboratorija u industriji estetske medicine i dermokozmetičke industrije, koja pruža dermatološka rešenja za lečenje bilo koje vrste promena u kvalitetu kože.

Kompanija ima više od jednog veka iskustva u razvoju farmaceutskih formula za poboljšanje stanja kože kao što su hiperpigmentacije, akne i tamne fleke, kao i razvoj transdermalnih rastvora za tretman celulita I opuštene kože.

Kompanija Innoaesthetics koristi inovativne formulacije koje omogućavaju aktivnim sastojcima delovanje u savršenoj sinergiji kako bi postigli najbolje rezultate i ispunili očekivanja korisnika.

Innoaesthetics® inovativni sistem transdermalnih rastvora (INNO-TDS) se primenjuje za prevenciju i lečenje znakova starenja kože, akni, rozacee i alopecije, ali i topljenje lokalizovanih masnih naslaga, uklanjanje celulita…

FORMULACIJE NAPRAVLJENE BEZ KONZERVANSA

Aktivni sastojci se brzo oslobađaju u ciljno područje, bez neželjenih efekata.

Innoaesthetics kokteli su gotovi vodeni rastvori, napravljeni bez konzervansa, sterilni i tkiva ih jako dobro tolerišu.

KOMBINACIJA KOKTELA ZA NAJBOLJE REZULTATE

Kombinovanje tretmana sa pilingom kože omogućava poboljšanu penetraciju koktela za mezoterapiju.

Isto tako, kombinacijom različitih koktela se postižu vrhunski rezultati, a činjenica da su, upravo Innoaesthetics kokteli, izbor nekih od najvećih svetskih stručnjaka u oblasti estetske medicine govori u prilog njihovom kvalitetu.

Kontakt

Putem kontakt forme možete naručiti proizvode ili postaviti pitanje u vezi profesionalnih proizvoda iz naše ponude ili potencijalne saradnje.

    phone-icon
    -->