Početna - prodaja - Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Stylage®

NAUKA PRETOČENA U VRHUNSKE INOVACIJE

Stylage obuhvata niz inovativnih monofaznih injekcionih dermalnih filera koji sadrže hijaluronsku kiselinu i antioksidanse: manitol ili sorbitol.

JEDINSTVENI NA TRŽIŠTU

Imajući u vidu da je tržište preplavljeno različitim dermalnim filerima, ali da uvek postoji prostor za poboljšanje, najprestižnija francuska farmakološka kompanija Vivacy Laboratories je kreirala Stylage. Oni koriste jedinstvenu patentiranu tehnologiju (IPN like) za vezivanje molekula svih sastojaka i postizanje homogene i viskozne koenzistencije implantata.

Sastav: hijaluronska kiselina, manitol ili sorbitol, lidokain

Hijaluronska kiselina

Hijaluronska kiselina se prirodno nalazi u organizmu, što znači da je na prvom mestu bezbedna supstanca. Međutim, starenjem se njene količine smanjuju, usled čega je potrebna nadoknada.

Hijaluronska kiselina za sebe vezuje i do 1000 puta više vode od svoje težine, pa povoljno utiče na hidrataciju kože i sluzokože, a takođe povoljno utiče i na kolagen koji pruža potporu i elastičnost koži.

Lidokain

Ovaj sastojak čini Stylage proizvode bezbolnim za upotrebu, budući da smanjuje prenos bolnih nervnih nadražaja. Estetska laboratorija Vivacy Laboratories je zapravo prva uvrstila lidokain kao lokalni anestetik u svoje preparate i time napravila pravu revoluciju u sferi estetske medicine. Međutim, treba reći da postoje i preparati bez lidokaina za one pacijente koji su alergični na ovaj sastojak.

Manitol i sorbitol

Sorbitol i manitol predstavljaju antioksidanse koji se bore protiv slobodnih radikala, koji se oslobađaju prilikom injektiranja, te na taj način smanjuju razgradnju hijaluronske kiseline. Takođe deluju kao termalni stabilizatori, usled čega su Stylage fileri postojani na temperaturi do 62ºC.

INOVATIVNA TEHNOLOGIJA IZRADE I APLIKACIJE

Vivacy je patentirao IPN-like® tehnologiju (Interpenetrated Network), strukturu koja se sastoji iz dve monofazne unakrsno umrežene A i B mreže, koje daju interpenetriranu mrežu, odnosno monofaznu IPN like mrežu. Zahvaljujući ovoj inovaciji postignuta je jedinstvena kombinacija viskoznosti i elastičnosti gela, čime je primena filera omogućena na različitim dubinama i prilagođena različitoj histološkoj građi tkiva. Zahtevi koji su ovime zadovoljeni su: lako ubrizgavanje i rapoređivanje materijala, postizanje potpore i efekat zatezanja.

Posebnu Bi-SOFT tehnologiju ubrizgavanja karakteriše specifičan novi sistem ubrizgavanja proizvođača Vivacy Laboratories. Specijalni špric je rezultat dugogodišnjeg istraživanja kako bi praktična primena filera bila neuporedivo lakša i efikasnija.

Sa tehnologijom za ubrizgavanje Bi-SOFT, Stylage se fokusira na instrument za injektiranje napravljen od prozirnog polikarbonata sa prijatnom, neklizajućom površinom mekanom na dodir. Dizajn u pet različitih boja omogućava lako raspoznavanje proizvoda. Ovaj novi instrument za ubrizgavanje omogućava smanjenje pritiska ubrizgavanja, što čini tretman još ugodnijim. Njegov ergonomski dizajn doprinosi lagodnijoj primeni i za terapeuta i za pacijenta.

REŠAVANJE ŠIROKOG SPEKTRA PROBLEMA I PRIRODNI EFEKTI

Stylage fileri su savršeni za:

• Tretman bora oko očiju i usana
• Poboljšanje volumena i asimetrije usana
• Definisanje i korekciju kontura lica
• Obnavljanje gubitka volumena lica
• Naglašavanje jagodica
• Poboljšanje elastičnosti i hidriranosti kože

PO ČEMU SE STYLAGE RAZLIKUJE OD DRUGIH FILERA?

Fileri za predeo ispod očiju nisu pogodni za sve. Naime, pacijenti moraju imati dobru elastičnost kože oko očiju, kao i adekvatnu debljinu kože kako bi mogli da se podvrgnu ovoj proceduri. Stylage sadrži lokalni anestetik lidokain, kao i antioksidans manitol. Ovi elementi pomažu da se neutrališu slobodni radikali ispod površine kože, što znači manje otoka, crvenila i iritacije u poređenju sa drugim filerima.

Stylage je potpuno biokompatibilan i biorazgradiv. Kao takav, ovaj brend predstavlja najsigurniji izbor filera za osobe koje su sklone alergijskim reakcijama.

Najznačajnije od svega, Stylage fileri se razgrađuju sporije od većine drugih dermalnih filera na bazi hijaluronske kiseline, tako da možete da uživate u prednostima tretmana tokom dužeg vremenskog perioda. Ova osobina čini Stylage filere isplativom opcijom za ulepšavanje.

Popunjavanje i ublažavanje bora

Remodelacija lica, nadoknada i stvaranje volumena

Korekcija i poboljšanje izgleda usana

Desirial®

Umrežena hijaluronska kiselina razvijena posebno za poboljšanje izgleda intimne regije i održavanje optimalne funkcije genitalnih tkiva kod žena

DESIRIAL® je prvi gel na bazi hijaluronske kiseline posebno formulisan za očuvanje intimnog zdravlja kod žena.

Potpuno posvećen zdravlju intimne regije kod žena, DESIRIAL® otvara nove mogućnosti lečenja u ginekologiji i estetskoj hirurgiji intimne regije.

Predstavljen je u Velikoj Britaniji u januaru 2014. godine. Iza Desirial brenda stoji francuska kompanija Vivacy Laboratoires, ista kompanija koja stoji iza Stylage asortimana dermalnih filera za podmlađivanje lica.

Šta Desirial sadrži?

Desirial sadrži umreženu hijaluronsku kiselinu koja je napravljena korišćenjem IPN-like® tehnologije (Interpenetrated Network). Hijaluronska kiselina je molekul koji se prirodno nalazi u ljudskom telu, posebno u koži i mukoznim membranama, što znači da predstavlja bezbednu supstancu. Ima kapacitet da zadrži do 1000 puta više vode od svoje težine u koži.

Hijaluronska kiselina u ovom proizvodu je kombinovana sa antioksidansom, manitolom, koji je prisutan u prirodi (u celeru, maslinama i malinama). Prisustvo manitola, „čistača slobodnih radikala“, ograničava dejstvo slobodnih radikala na ubrizgani proizvod, čime se smanjuje rizik od inflamacije nakon ubrizgavanja i sprečava degradacija strukture gela hijaluronske kiseline , što čini postignute efekte dugotrajnijim.

JEDINSTVENA TEHNOLOGIJA IZRADE: IPN-LIKE tehnologija

Vivacy ima jedinstvenu i patentiranu IPN-Like tehnologiju od 2007. godine. Ova tehnologija je prepoznata po efikasnosti i toleranciji u estetskoj medicini.

Vivacy laboratorija je stvorila jedinstvenu strukturu koja se sastoji iz dve monofazne unakrsno umrežene A i B mreže, koje daju interpenetriranu mrežu, odnosno monofaznu IPN like mrežu. Zahvaljujući ovoj inovaciji postignuta je jedinstvena kombinacija viskoznosti i elastičnosti gela, čime je primena filera omogućena na različitim dubinama i prilagođena različitoj histološkoj građi tkiva, a postignuti rezultati su dugotrajni.

Molekuli natrijum hijaluronata se ekstrahuju biotehnološki iz fermentirajućih bakterijskih kultura pre nego što se prečiste korišćenjem IPN like tehnologije .

NEHIRURŠKO PODMLAĐIVANJE I ODRŽAVANJE INTIMNE REGIJE KOD ŽENA

Desirial asortiman je posebno formulisan za nehirurške procedure podmlađivanja intimne regije kod žena. Usled prirodnog procesa starenja, određenih zdravstvenih stanja i fluktuacije nivoa hormona, intimna regija kod žena je podložna brojnim promenama. Promene u ovoj regiji mogu biti naročito izražene nakon porođaja i tokom menopauze, što dovodi do kozmetičkih i funkcionalnih problema za ženu. Prema Vivacy Laboratoires, čak 80% žena koje ulaze u menopauzu doživljava suvoću vagine, a oko 50% žena koje su izašle iz menopauze i dalje doživljava suvoću vagine. Pored suvoće kože, intimnu regiju kod žena zahvata i gubitak elastičnosti, opuštenost i krhkost.

Aplikacija DESIRIAL® umrežene hijaluronske kiseline u dermis intimne regije može pomoći u rehidrataciji, biostimulaciji i obnavljanju aktivnosti fibroblasta, kako bi se održalo pravilno funkcionisanje genitalnih tkiva kod žena.

Podmlađivanje intimne regije

Kontakt

Putem kontakt forme možete naručiti proizvode ili postaviti pitanje u vezi profesionalnih proizvoda iz naše ponude ili potencijalne saradnje.

    phone-icon
    -->