Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Zanimljivosti - Zašto su Stylage fileri najbolji na tržištu?

Zašto su Stylage fileri najbolji na tržištu?

Jedan od najboljih filera na svetskom tržištu, je izbor doktora koji se uspešno bave estetskom medicinom i antiaging-om.

Šta su Stylage fileri?

Napravljeni su na bazi hijaluronske kiseline – supstance koja se prirodno nalazi u ljudskom telu, a koja se vremenom gubi, pa je neophodna njena nadoknada.

Stylage fileri su odobreni za upotrebu od strane eminentnih svetskih institucija poput FDA. Proizvodi ih Vivacy Laboratories, najprestižnija francuska farmakološka kompanija.

Primenjuju se već kod prvih znakova starenja, kao što su gubitak volumena i bore. Doprinose punoći obraza i usana, umanjuju vidljivost površinskih i dubokih bora na licu.

U kojim regijama se mogu koristiti?

Stylage fileri su bezbedni za ubrizgavanje, mogu se koristiti za tretiranje različitih delova lica, uključujući:

 • Usne, za poboljšanje volumena i oblika, korekciju asimetrija
 • Obraze i središnji deo lica, gde mogu značajno uticati na izgled kontura lica
 • Sitne bore oko očiju
 • Viličnu liniju i donju trećinu lica

Šta Stylage filere čini jedinstvenim u poređenju sa drugim dermalnim filerima?

Pre svega, Stylage pored hijaluronske kiseline sadrži još dva važna sastojka:

 •  Manitol/Sorbitol (antioksidant)
 •  Lidokain (lokalni anestetik)

Oba ova sastojka pomažu da sam tretman učine što prijatnijim za pacijenta i smanjuju potencijalne neželjene efekte kao što su crvenilo, iritacija kože i inflamacija na mestu ubrizgavanja. Antioksidant sprečava oštećenje koje se javlja pod uticajem slobodnih radikala i tako usporava resorpciju hijaluronske kiseline, što produžava efekte tretmana, a takođe, doprinosi i osveženom i podmlađenom izgledu.

Lidokain je uobičajen sastojak u mnogim dermalnim filerima, ali Vivacy Laboratories primenjuje revolucionarni koncept mešanja ovog sastojka u svoju formulu i čini je industrijskim standardom.

Prednosti Stylage filera:

 • Koristi jedinstvenu patentiranu IPN-like® tehnologiju za formiranje gustog monofaznog gela bez upotrebe drugih supstanci za umrežavanje, u cilju postizanja homogene i viskozne konzistencije filera.
 • Biorazgradiv i biokompatibilan filer
 • Dugotrajan je i resorbuje se mnogo sporije od drugih dermalnih filera koji sadrže hijaluronsku kiselinu, što znači da pruža dugotrajnije rezultate pacijentima.
 • Postoji širok spektar različitih Stylage filera koji su dizajnirani da zadovolje specifične potrebe pacijenta. Pored toga, ovo pruža lekarima mogućnost da izaberu najprikladniji tip filera sa optimalnom dozom za injektiranje.

Zašto je baš Stylage trenutno najbolji na tržištu?

Zahvaljujući patentiranoj IPN-like® tehnologiji (Interpenetrated Network), strukturi koja se sastoji iz dve monofazne unakrsno umrežene A i B mreže, dobija se tzv. interpenetrirana mreža, odnosno monofazna struktura. Zahvaljujući ovoj inovaciji postignuta je jedinstvena kombinacija viskoznosti i elastičnosti (reoloških karakteristika) Stylage gela, čime je primena filera omogućena na različitim dubinama i prilagođena različitoj histološkoj građi. Zahtevi koji su ovime zadovoljeni su: lako ubrizgavanje i rapoređivanje materijala, postizanje potpore i efekat zatezanja.

Ono što se doktorima estetske medicine naročito dopada je posebna Bi-SOFT tehnologija. Naime, radi se o specifičnom novom sistemu ubrizgavanja, koji se bazira na specijalnom špricu za neuporedivo lakšu i efikasniju primenu filera. Napravljen je od prozirnog polikarbonata sa prijatnom, neklizajućom površinom, mekanom na dodir. Dizajn u pet različitih boja omogućava lako raspoznavanje proizvoda. Ovaj novitet omogućava smanjenje pritiska ubrizgavanja, što čini tretman još ugodnijim za pacijenta, dok njegov ergonomski dizajn doprinosi lagodnijoj primeni i za terapeuta i za pacijenta.

S ponosom možemo da kažemo da je Medica Aesthetica zvanični uvoznik i distributer vrhunskih preparata iz oblasti estetske medicine i regionani zastupnik vodećih svetskih brendova poput STYLAGE® hijaluronskih filera, proizvedenih od strane Vivacy Laboratories iz Francuske (https://vivacylab.com/en/).

Doktorima u regionu pružamo mogućnost primene najsavremenijih tehnologija i saznanja iz oblasti antiaging-a.

OVDE možete saznati kontakt naše poslovne podrške za vaš region.

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

SKIN EXCELLENCE PROGRAM Hands-On by Innoaesthetics

Medica Medica Aestetica
Saveti

Hiperpigmentacija kože – šta su i kako se leče fleke na koži?

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Russian Lips: Savladajte najtraženiju tehniku povećanja usana na našim Hands-On Radionicama

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Regionalni Stylage Master Class: Inovativni Pristup Harmonizaciji Lica

Medica Medica Aestetica
Saveti

Kako se rešiti podočnjaka jednom zasvagda?

Medica Medica Aestetica
Saveti

Botoks i biorevitalizacija – moćni duo za blistaviji i mlađi izgled ovog leta

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

  ]
  phone-icon