Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Aktuelnosti - Russian Lips: Savladajte najtraženiju tehniku povećanja usana na našim Hands-On Radionicama

Russian Lips: Savladajte najtraženiju tehniku povećanja usana na našim Hands-On Radionicama

Medica Aesthetica, estetsko-edukativni centar, mesecima puni sve termine na Hands-on edukaciji za primenu „Russian Lips“ tehnike povećanja usana sa Stylage Lips Plus hijaluronskim filerom. Ove radionice su  prilika da se osposobite da samostalno izvodite ovu najtraženiju tehniku uz stručno vođstvo naših iskusnih profesionalaca.

Russian lips radionica sa polozenim sertifikatom.

 

Kako postići Russian Lips efekat/ Povećanje usana prirodno – Russian Lips metode

Russian Lips tehnika postala je iznimno tražena metoda povećanja usana zbog svoje jedinstvene kombinacije prirodnog izgleda i volumena. Ova tehnika omogućava postizanje suptilnog i privlačnog povećanja usana, gde se naglasak stavlja na definiciju uglova usana i naglašavanje prirodnih kontura, a usne dobijaju suptilno naglašen oblik srca. Taj oblik, koji veoma podseća na ruske lutke, postiže se povećanjem punoće blizu centra usana. Preciznim tehnikama ubrizgavanja i prilagođavanja anatomiji svakog pojedinca, Russian Lips omogućava postizanje usklađenog izgleda usana s proporcijama lica. Sveprisutan trend i zadovoljstvo klijenata ruskim usnama, dodatno potvrđuju popularnost ove tehnike među onima koji žele da diskretno poboljšaju svoj izgled usana ili da naglase volumen. 

Za razliku od standardne tehnike, ovde se ubrizgavanje hijalurona vrši vertikalno. S obzirom da je fokus na centar usana, polazi se od osnove i povlači ka spolja, prema ivici usana. Na ovaj način se isključuje mogućnost disproporcionalnosti i neprirodnosti, kao i onoga što se naziva „patkastim“ izgledom.

Slusanje predavanja za russian lips tretman na Medica Aesthetica radionici. Prakticni deo radionice za russian lips tretman.

 

Povećanje usana uz „Russian Lips“ tehniku sa Stylage Lips Plus filerom: Savršen spoj prirodnosti i estetike

„Russian Lips“ tehnika povećanja usana postala je sinonim za postizanje prirodnog izgleda punijih usana. Uz pažljivo osmišljenu tehniku primene Stylage Lips Plus hijaluronskog filera, postiže se harmoničan balans između veće punoće i očuvanja prirodne lepote lica, što savladavate na praktičnoj obuci za Russian lips. Ova tehnika donosi brojne prednosti:

 1. Prirodan izgled: „Russian Lips“ tehnika naglašava prirodne konture usana i pruža suptilan izgled, izbegavajući preterano veštački izgled.
 2. Fokus na simetriji: Stručnjaci u Medica Aesthetica centru pažljivo prate proporcije lica kako bi postigli skladnu simetriju i estetiku, omogućavajući usnama da se stoprocentno uklope u celokupan izgled.
 3. Punoća i hidratacija: Stylage Lips Plus hijaluronski filer ne samo da povećava volumen usana, već i pruža hidrataciju koja doprinosi njihovom zdravom izgledu.

 

Šta možete očekivati na Russian Lips kursu:

 • Detaljno objašnjenje „Russian Lips“ tehnike i njene prednosti.
 • Upoznavanje sa Stylage Lips Plus hijaluronskim filerom i njegovim karakteristikama.
 • Korak-po-korak instrukcije za primenu tehnike uz nadzor i podršku mentora.
 • Praktičan rad na modelima kako biste stekli sigurnost i veštinu.
 • Mogućnost postavljanja pitanja i razmena iskustava sa kolegama.

Naše Hands-on radionice su prilika za profesionalno usavršavanje i učenje najnovijih tehnika u estetskoj industriji. Pružamo vam priliku da steknete poverenje i veštine koje su ključne za postizanje izvanrednih rezultata.

Russian Lips“ tehnika povećanja usana uz Stylage Lips Plus hijaluronski filer donosi harmoniju između prirodne lepote i estetike. U našem Medica Aesthetica estetsko-edukativnom centru, nudimo vam mogućnost da naučite i iskusite ovu tehniku iz prve ruke putem naših interaktivnih Hands-on radionica. Rezervišite svoje mesto na našoj narednoj radionici i budite deo inovacija u estetici. Vaši pacijenti zaslužuju najbolje, a mi smo ovde da vam to omogućimo!

Dobrodošli na naše kontinuirane edukacije.

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Russian Lips: Savladajte najtraženiju tehniku povećanja usana na našim Hands-On Radionicama

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Regionalni Stylage Master Class: Inovativni Pristup Harmonizaciji Lica

Medica Medica Aestetica
Saveti

Kako se rešiti podočnjaka jednom zasvagda?

Medica Medica Aestetica
Saveti

Botoks i biorevitalizacija – moćni duo za blistaviji i mlađi izgled ovog leta

Medica Medica Aestetica
Saveti

Kako izgledati mlađe uz tretman poslednje generacije?

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Innoaesthetics hands-on workshop

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

  ]
  phone-icon