Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Saveti - Oporavak kože nakon godišnjeg odmora: koji su najbolji jesenji tretmani?

Oporavak kože nakon godišnjeg odmora: koji su najbolji jesenji tretmani?

Godišnji odmor je završen i osećate se potpuno oporavljeno. Nažalost, vaš odraz u ogledalu prikazuje neku drugačiju priču. Nakon perioda letnjeg odmora preplanula koža bledi, postaje umorna, dehidrirana, vidljivo naborana i prošarana pigmentacijama. Sve ove promene posledica su štetnog uticaja UV zračenja i oslobađanja slobodnih radikala koji oštećuju kolagena i elastična vlakna.

Zbog toga je koži nakon leta potrebna dodatna nega, kako bi se oporavila i zablistala u jesenjim danima. Možda ste se vi oporavili tokom godišnjih odmora, ali vaša koža je pretpela ogroman stres i zato njoj sada treba jedan jesenji oporavak.

Najvažniji zadatak u tom periodu jeste povratiti balans vlažnosti i masnoća u koži i tretirati nastale promene i oštećenja.

Medica Aesthetica vam nudi najbolje profesionalne tretmane za oporavak kože nakon godišnjeg odmora.

Piling – oporavlja i vraća sjaj vašoj koži

Kraljevski tretman i Vacation recovery su profesionalni tretmani koji deluju intenzivnije od kućnih pilinga, vraćaju vašoj koži svežinu i sjaj, regenerišu i dubinski hidriraju kožu. Nakon toga, koža je osvežena i glatka, a prateća kućna nega će imati intenzivniji efekat.

Mezoterapijski kokteli – revitalizuju i regenerišu vašu kožu

Mezoterapijski koktel Vacation recovery paketa tretmana značajno smanjuje stvaranje slobodnih radikala, štiteći time vašu kožu od oksidativnog stresa. Takođe pomaže da se ujednači ten i hidrira koža. Naročito je dobar za korišćenje nakon letnjeg odmora za revitalizaciju i regeneraciju kože.

U okviru Vacation recovery tretmana koristimo visokokoncentrovani Antiox serum, koji ima moćno antioksidativno dejstvo i štiti kožu od zagađenja.

Vratite vlagu svojoj koži

Vaša koža gubi vlagu tokom toplih i sunčanih meseci. Ipak, pogrešno je pridržavati se principa „više je više“ i koristiti masne i veoma “bogate“ proizvode. Često deluju površno, neprodirući u dublje slojeve kože.

Radije birajte proizvode koji vezuju vodu i hidriraju kožu. INNOAESTHETICS Antiox serum stimuliše sintezu hijaluronske kiseline i vidljivo hidrira i podmlađuje vašu kožu, vraćajući joj elastičnost, zategnutost i blistavost.

U okviru Vacation recovery paketa tretmana na poklon dobijate i INNOAESTHETICS Urban Day kremu spf 30, namenjenu za kućnu negu vaše kože. Ova ultra bogata i lagana formula dubinski hidrira i omekšava kožu, dok je istovremeno štiti od negativnih uticaja eksternih faktora.

Dopustite profesionalcima da se brinu o vašoj koži.

Renomirana ordinacija za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju Medica Aesthetica okuplja tim visoko kvalifikovanih stručnjaka iza kojih je bogato iskustvo u obavljanju velikog broja estetskih tretmana. Više od decenije uspešnog, profesionalnog iskustva sa izvanrednim rezultatima su najbolja potvrda našeg rada, zato nemojte da brinete kada nam prepustiute brigu o svojoj lepoti.

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Saveti

Kada treba da vas zabrine opadanje kose i kako možete da rešite ovaj problem?

Medica Medica Aestetica
Saveti

Podmlađivanje regije oko očiju: koji je najbolji nehirurški tretman?

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Plexr Plus: Tretman koji će preporoditi vašu kožu!

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Hands On radionica u Nišu u saradnji sa Aesthetica Longavita!

Medica Medica Aestetica
Saveti

Oporavak kože nakon godišnjeg odmora: koji su najbolji jesenji tretmani?

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Mezoterapija – savremena i bezbolna estetska procedura u službi poboljšanja vaše lepote

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon