Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Aktuelnosti - Medica Aesthetica tim sa svojim saradnicima na edukaciji u Rimu!

Medica Aesthetica tim sa svojim saradnicima na edukaciji u Rimu!

Medica Aesthetica je sa svojim stručnim saradnicima i ekspertima Vesnom Grujić i Milicom Šupe, imala tu čast da prisustvuje vrhunskoj Edukaciji iz oblasti minimalno invazivnih intervencija u estetskoj medicini, koja se održavala u Rimu. Ponosni smo što smo prisustvovali tako značajnom događaju koji je obogatio naše znanje i estetsku praksu brojnim inovacijama.

Kurs pod nazivom “Minimalno invazivne procedure u estetskoj medicini“, na kojem je predavač bila čuvena dr Alina Markou, specijalista estetske hirurgije – privukao je eksperte iz oblasti estetske medicine iz Srbije, Italije, Rumunije, Poljske, Nemačke, Izraela, Kipra, Belorusije, Irske, Australije i drugih zemalja. Tokom ovog svojevrsnog webinara, bilo nam je zadovoljstvo da slušamo vrhunska klinička predavanja i dobijemo najsavremenije informacije iz oblasti estetske hirurgije od stručnjaka kakav je dr Alina Markou. Time smo, možemo slobodno reći, podigli praksu izvođenja minimalno invazivnih procedura u estetskoj medicini na znatno viši nivo i znatno usavršili svoje veštine.

Ono što nam je bilo posebno dragoceno, to je da su naši stručni saradnici imali priliku da se među prvima upoznaju sa dva potpuno nova aparata koja će zasigurno predstavljati pravu revoluciju u svetu estetske prakse.

Prvi aparat je Thuzzle – „puzzle of beauty“, namenjen za potpuno podmlađivanje. Smatra se pravom evolutivnom novinom u svetu radiofrekvencije za tretmane lica, tela i intimne regije.
Thuzzle nam dolazi sa 3 inovativne tehnologije i 10 režima rada. Funkcioniše tako što pomoću toplotne energije obavlja remodeliranje lica i tela. Ovo je za sada jedini aparat na svetu koji ima sposobnost da svoje elektromagnetne talase kontroliše i emituje na 4 različite dubine.

Zatim, drugi aparat koji nam je predstavljen je Plexr Vecron, operativna platforma dizajnirana da zadovolji sve potrebe neinvazivne tzv. „meke“ hirurgije. Ono po čemu je ovaj aparat gotovo savršen jeste da kombinuje čak 4 tehnologije u jednom uređaju najnovije generacije. Uspešno obavlja remodeliranje lica i tela, apsorpciju aktivnih sastojaka u tkivima, limfnu drenažu, mikrolipoplastiku i karboksitetapiju.

Ono što možemo da tvrdimo, to je da ćemo i dalje nastojati da budemo deo najboljih edukacija širom sveta i time usavršimo svoj rad.

 

I vi možete da postanete deo tima kome su stručnost, konstantno usavršavanje i kvalitet u radu polazna osnova za svoju delatnost.

Medica Aesthetica vama na raspolaganju.

 

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Saveti

Kada treba da vas zabrine opadanje kose i kako možete da rešite ovaj problem?

Medica Medica Aestetica
Saveti

Podmlađivanje regije oko očiju: koji je najbolji nehirurški tretman?

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Plexr Plus: Tretman koji će preporoditi vašu kožu!

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Hands On radionica u Nišu u saradnji sa Aesthetica Longavita!

Medica Medica Aestetica
Saveti

Oporavak kože nakon godišnjeg odmora: koji su najbolji jesenji tretmani?

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Mezoterapija – savremena i bezbolna estetska procedura u službi poboljšanja vaše lepote

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon