Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Aktuelnosti - Medica Aesthetica na nesvakidašnjoj edukaciji u Parizu!

Medica Aesthetica na nesvakidašnjoj edukaciji u Parizu!

01.-02.07.2022.

Kao uvoznik i distributer Stylage filera, brenda najprestižnije francuske farmakološke kompanije Vivacy Laboratories, Medica Aesthetica je sa ponosom omogućila svojim Key Opinion leader-ima, Nataliji Konatar i Katarini Pavlovic, da prisustvuju nesvakidašnjoj edukaciji koju je organizovala upravo Vivacy kompanija.

Eminentni francuski proizvođač filera Vivacy Laboratoires okupio je 1. i 2. jula 82 estetska praktičara iz celog sveta na svom, sada već čuvenom,  Master Class-u u Parizu simboličnog naziva “LIVE ANATOMY & INJECTIONS“. Iza ovog naziva krije se vrhunski edukativni master class sa uživo seciranjem na leševima i usavršavanjem veština ubrizgavanja filera.

Vivacy je i ovog puta uspeo da, zahvaljujući svom jedinstvenom S.A.F.E treningu, pomogne estetskim praktičarima širom sveta da savladaju svoje veštine ubrizgavanja i uče od najboljih, od VIVACY eksperata!

Naši Key Opinion leader-i su imali dragocenu priliku da steknu vrhunska saznanja o najnovijim tehnologijama i veštinama u ovoj oblasti.

Iz Vivacy Laboratoires poručuju da su ponosni što su neumorno radili na tome da postanu lider u istraživanju i razvoju filera i usavršavanju veština ubrizgavanja.

Kao i uvek, veliko nam je zadovoljstvo što smo svojim Key Opinion leader-ima omogućili da budu deo ovog prestižnog edukativnog događaja.

Transfer najnovijih saznanja i izloženost “živim“ demonstracijama tokom navedenog master class-a imaju izuzetnu vrednost za unapređenje profesije i individualnih veština estetskih praktičara koji su imali tu čast da prisustvuju ovom događaju u prestonici Francuske.

Zato vas pozivamo da se pridružite našem timu eksperata koje odlikuje zajednička misija: konstantno podizanje estetske medicine na viši nivo.

 

 

Medica Aesthetica u službi vašeg usavršavanja.

 

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Saveti

Najbolji tretmani za leto

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Zašto su Stylage fileri najbolji na tržištu?

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Medica Aesthetica na nesvakidašnjoj edukaciji u Parizu!

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Medica Aesthetica tim sa svojim saradnicima na edukaciji u Rimu!

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Besplatan webinar o inovativnim protokolima za letnje tretmane mezoterapijskim koktelima brenda Innoaesthetics

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Hands-on radionica na temu duboke revitalizacije

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon