Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Aktuelnosti - Medica Aesthetica na nesvakidašnjoj edukaciji u Parizu!

Medica Aesthetica na nesvakidašnjoj edukaciji u Parizu!

01.-02.07.2022.

Kao uvoznik i distributer Stylage filera, brenda najprestižnije francuske farmakološke kompanije Vivacy Laboratories, Medica Aesthetica je sa ponosom omogućila svojim Key Opinion leader-ima, Nataliji Konatar i Katarini Pavlovic, da prisustvuju nesvakidašnjoj edukaciji koju je organizovala upravo Vivacy kompanija.

Eminentni francuski proizvođač filera Vivacy Laboratoires okupio je 1. i 2. jula 82 estetska praktičara iz celog sveta na svom, sada već čuvenom,  Master Class-u u Parizu simboličnog naziva “LIVE ANATOMY & INJECTIONS“. Iza ovog naziva krije se vrhunski edukativni master class sa uživo seciranjem na leševima i usavršavanjem veština ubrizgavanja filera.

Vivacy je i ovog puta uspeo da, zahvaljujući svom jedinstvenom S.A.F.E treningu, pomogne estetskim praktičarima širom sveta da savladaju svoje veštine ubrizgavanja i uče od najboljih, od VIVACY eksperata!

Naši Key Opinion leader-i su imali dragocenu priliku da steknu vrhunska saznanja o najnovijim tehnologijama i veštinama u ovoj oblasti.

Iz Vivacy Laboratoires poručuju da su ponosni što su neumorno radili na tome da postanu lider u istraživanju i razvoju filera i usavršavanju veština ubrizgavanja.

Kao i uvek, veliko nam je zadovoljstvo što smo svojim Key Opinion leader-ima omogućili da budu deo ovog prestižnog edukativnog događaja.

Transfer najnovijih saznanja i izloženost “živim“ demonstracijama tokom navedenog master class-a imaju izuzetnu vrednost za unapređenje profesije i individualnih veština estetskih praktičara koji su imali tu čast da prisustvuju ovom događaju u prestonici Francuske.

Zato vas pozivamo da se pridružite našem timu eksperata koje odlikuje zajednička misija: konstantno podizanje estetske medicine na viši nivo.

 

 

Medica Aesthetica u službi vašeg usavršavanja.

 

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Saveti

Kada treba da vas zabrine opadanje kose i kako možete da rešite ovaj problem?

Medica Medica Aestetica
Saveti

Podmlađivanje regije oko očiju: koji je najbolji nehirurški tretman?

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Plexr Plus: Tretman koji će preporoditi vašu kožu!

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Hands On radionica u Nišu u saradnji sa Aesthetica Longavita!

Medica Medica Aestetica
Saveti

Oporavak kože nakon godišnjeg odmora: koji su najbolji jesenji tretmani?

Medica Medica Aestetica
Zanimljivosti

Mezoterapija – savremena i bezbolna estetska procedura u službi poboljšanja vaše lepote

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

    ]
    phone-icon