Medica Medica Aestetica

Početna - blog - Saveti - Kako najbrže oblikovati telo za leto?

Kako najbrže oblikovati telo za leto?

Leto je na pragu, sasvim je logično da svi želimo zavidnu figuru. Međutim, koliko god želja bila velika, često nam ne uspeva da sagorimo suvišne masti i kilograme, ali rešenje ipak postoji. Ako želite da saznate kako najbrže oblikovati telo za predstojeću sezonu kupaćih kostima, predstavljamo vam sigurne, proverene i nepogrešive metode da ovo leto dočekate u najboljem izdanju. U nastavku pročitajte načine za savršeno oblikovano telo koje će vam samopouzdanje podići na viši nivo.

Žena na tretmanu lipolize u salonu dok joj doktor pregleda stomak.

 

Lipoliza

Lipoliza je veoma tražena nehirurška metoda koja ima za cilj uklanjanje suvišnih masnih naslaga. Razloga njene popularnosti je zaista pregršt, ali možda je onaj osnovni koji najviše privlači klijente upravo taj što vam omogućava da veoma brzo i efikasno dođete do izvajanog tela, a da opet ne idete „pod nož“.

Idealna figura nije lako dostižna i ona zahteva mnogo odricanja. Nekada se dešava da zaista izgubite na težini, ali da masne naslage ipak ostanu, a to i te kako kvari celokupni dojam. Ako vas muči baš taj problem, rešenje je lipoliza. Iskustva zadovoljnih korisnika to potvrđuju jer ne samo da ćete se rešiti masnih naslaga na svim kritičnim područjima, već ćete se osloboditi i naslaga upornog celulita.

 

Kako oblikovati telo uz pomoć lipolize?

Budući da je u pitanju nehirurška procedura koja ima za cilj redukovanje lokalizovanog masnog tkiva, pri izvođenju se koriste injekcije aktivnih supstanci koje se ubrizgavaju direktno u suvišno masno tkivo. I to je sve što se dešava prilikom ove sasvim jednostavne intervencije koja se može izvoditi pod lokalnom anestezijom.

Dakle, ova metoda je minimalno invazivna jer ćete primiti određenu seriju injekcija čiji broj opet varira u zavisnosti od dela tela koji se tretira i koji će biti obeležen na koži pre no precizna količina lipolitičkog koktela bude ubrizgana. Tako je, na primer, mnogo manje potrebno za predeo brade u odnosu na stomak budući da je i površina manja.

Lipoliza se zasniva na injektovanju specijalnih supstanci koje se nazivaju lipolitici. Njihov zadatak je sagorevanje masnih naslaga, budući da komponente ovih preparata imaju specifično dejstvo na masne ćelije usled čega dolazi do njihovog raspadanja. Upravo taj efekat nazivamo lipolizom. Posle toga sledi proces u kojem se masne naslage same od sebe apsorbuju i napuštaju vaše telo na potpuno prirodan način. Nemojte očekivati čudo nakon samo jednog tretmana jer je ipak neophodno više za željeni efekat. Budite strpljivi i uvereni da je ovo najbolji recept za topljenje masnih naslaga, i jedan od najboljih tretmana za leto u kojem rezultati nikada ne izostaju.

 

Najkvalitetniji lipolitici

Žena na tretmanu lipolize dobija injekcije od doktora.

U Medica Aesthetica klinici za estetsku hirurgiju vaša bezbednost nema cenu i zato koristimo samo proverene i najkvalitetnije preparate svetski priznate kompanije i laboratorije Innoaesthetics koja poseduje bogatu paletu proizvoda koji su na prvom mestu apsolutno sigurni i visoko efikasni. U pitanju su formulacije napravljene bez konzervansa, formulacije koje se s lakoćom aplikuju i ne izazivaju nikakve neželjene efekte. Svi ovi rastvori su sterilni, gotovo vodeni i tkiva ih izuzetno dobro tolerišu, te najbolji rezultati ne izostaju. Pogledajte koje preparate ove svetski priznate kuće koristi naš stručni tim kada je u pitanju lipoliza:

 • Draining PPC – ovo je osnovna aktivna supstanca, budući da se najčešće koristi, i njena uloga je da razloži zid masne ćelije čiji se sadržaj zatim resorbuje da bi se konačno izbacio iz organizma putem mokraće.
 • Cynara Plus – u pitanju je mezokoktel koji otklanja suvišnu vodu iz organizma, a poboljšavajući protok krvi i stimulišući drenažu utiče i na smanjenje edematoznog celulita. Osim što će vas osloboditi viška tečnosti i celulita, takođe će uticati i na preoblikovanje kontura vašeg tela, a to je baš ono što vam je potrebno za zavidnu figuru ovog leta.
 • Slimming – ovaj mezokoktel obećavajućeg naziva osim što smanjuje pojavu celulita i preoblikuje telo, takođe poboljšava i teksturu i izgled kože koja će zatim biti i idealna podloga za sunkissed efekat.

 

Predugo ste se pitali kako skinuti masne naslage da biste prepustili slučaju da se one ponovo vrate. Ne brinite, kada je lipoliza u pitanju JO-JO efekta nema, budući da se jednom savladana masna ćelija ne može ponovo vratiti. Evo koje vam probleme ona nepovratno rešava:

 • manje masne naslage na bradi, kao i masne jastučiće ispod očiju i na drugim delovima lica
 • masne naslage na vratu i ramenima
 • masne naslage na stomaku, butinama i zadnjici
 • masne naslage na zglobovima i u predelu leđa
 • najuporniji celulit

 

Šta da očekujete nakon lipolize?

Nakon ove kratke procedure (koja otprilike traje svega 15 minuta), može se javiti diskretno crvenilo, otok, modrice, kao i bol na mestima gde ste primili injekciju. No, sve je ovo apsolutno normalno i sama takva reakcija je dobar pokazatelj da koktel deluje. Ovi simptomi nestaju za nedelju, dve, a procedura se može ponoviti posle tri nedelje.

 

Koliko košta lipoliza?

Kad je u pitanju lipoliza, Beograd kao glavni grad vrvi od estetskih klinika i nekada je teško odabrati onu koja je zaista bezbedna. Ljudi, pitajući se kako izgubiti masne naslage na stomaku, na primer, više obraćaju pažnju na cenu, nego na ostale pojedinosti. U neproverenim salonima i klinikama po nižoj ceni možete izgubiti mnogo više od masnih naslaga, a to nikako ne želite. U cenu svakog tretmana ulazi i cena mezokoktela koji će vam ubrizgati, a znajte da kvalitet košta jer garantuje vašu sigurnost, a to je ono na šta bi trebalo najpre da obratite pažnju jer je u pitanju vaše zdravlje, a ono je neprocenjivo.

Na klinici za estetsku hirurgiju Medica Aesthetica o vama brine tim vrhunskih stručnjaka kojima je vaša bezbednost na prvom mestu, a mezokokteli koje koristimo jesu isti oni kokteli koje koriste i drugi vrhunski stručnjaci širom sveta, dakle potpuno sigurni i efikasni. Kod nas je cena jedne doze lipolize, koja iznosi 10ml, 4800 dinara, a posle koliko možete očekivati prve rezultate pročitajte u sledećem poglavlju.

Najnovije vesti
Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

SKIN EXCELLENCE PROGRAM Hands-On by Innoaesthetics

Medica Medica Aestetica
Saveti

Hiperpigmentacija kože – šta su i kako se leče fleke na koži?

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Russian Lips: Savladajte najtraženiju tehniku povećanja usana na našim Hands-On Radionicama

Medica Medica Aestetica
Aktuelnosti

Regionalni Stylage Master Class: Inovativni Pristup Harmonizaciji Lica

Medica Medica Aestetica
Saveti

Kako se rešiti podočnjaka jednom zasvagda?

Medica Medica Aestetica
Saveti

Botoks i biorevitalizacija – moćni duo za blistaviji i mlađi izgled ovog leta

Zakazivanje

Zakaži konsultacije putem telefona +381 62 633 659 ili kontakt forme.

  ]
  phone-icon