Syneron eTwo aparat

Syneron etwo

O eTwo aparatu

Medica Aesthetica na naše tržište donosi najsavremeniji aparat koji kombinuje dve jedinstvene platforme u estetskoj dermatologiji: Sublime & Sublative. Primena ovih tehnika osigurava efikasno i trajno uklanjanje ožiljaka i podmlađivanje celog lica i vrata. Neinvazivna, sigurna i efikasna kombinacija dokazanog blagotvornog dejstava infracrvene svetlosti i bipolarne radio frekvencije trajno otklanja probleme fleka uz istovremeno podmlađivanje kože.

Kako eTwo radi?

Sublative je jedina tehnologija u estetici koja dokazano smanjuje vidljivost ožiljaka od akni u bilo kom stadijumu. Brzo izlečenje kože uz minimalno oštećenje epiderma je princip terapije, a koža garantovano postaje zdravija, elastičnija i lepša.

Da objasnimo praktično!

Specijalno dizajniran Sublative RF aplikator uz pomoć mnoštva multi- elektrodnih iglica, u određenim intervalima ubacuje radiofrekventnu energiju direktno u kožu, mikroskopske zone dermisa i epidermisa se zagrevaju i formiraju mrežu na površini, a akumulacione, odnosno ablatirane zone, koje nastaju usled zagrevanja i protoka energije, služe kao rezervoari ćelija za brzo i potpuno obnavljanje kože. Jednostavno, vaše telo stimulišemo da i samo učestvuje u lečenju. Na ovakav način postiže se maksimalna efikasnost i bezbednost i skraćuje vreme oporavka.

Sublime obezbeđuje bezbedno i kontrolisano zagrevanje dubokih slojeva dermisa kombinacijom infracrvenih zraka i bipolarne RF energije. Infracrveni zraci širokog opsega (700-2000nm) dokazano stimulišu sintezu kolagena a bipolarna RF energija dovodi do kontrakcije kolagenskih vlakana što momentalno zateže kožu lica i vrata i dugoročno ublažava bore.

O tretmanu eTwo aparatom

Tretman je komforan, bezbolan, siguran i efikasan za sve tipove kože. Tokom tretmana neki pacijenti osećaju samo toplinu i blago peckanje. Sam proces traje kratko, od 20 do 40 minuta, u zavisnosti od područja koje se tretira, a oporavak je brz i lak, tako da se vrlo brzo, već kroz nekoliko sati možete vratiti svakodnevnim obavezama. Tretman je potrebno ponoviti 3 do 5 puta, u zavisnosti od stanja kože i uz nadzor i preporuku naših stručnjaka.

Tretman se uspešno primenjuje na koži lica, vrata ali i ostalim delovima tela.

Call Now Button