Sukcesivna vakuumska masaža

SPM aparatom za sukcesivnu masažu postižu se neverovatni rezultati u poboljšanju fizičkog izgleda. Masne naslage skidaju se ciljano sa bokova, nogu, ruku, stomaka i drugih željenih delova tela za koje se klijent odluči. Nakon jednog tretmana obim se na tretiranom mestu smanjuje za čak 1,5 cm. Takođe, SPM poboljšava perifernu cirkulaciju i na taj način pomaže ženama koje su sklone zadržavanju tečnosti (oticanju) da tu pojavu efikasno zaustave već nakon 3-4 tretmana.

sukcesivna vakuumska masaza

Beskompromisni rezultati postižu se tako što SPM aparat razbija masne ćelije, eliminiše uzroke nastanka celulita, ubrzava cirkulaciju i pojačava limfnu drenažu. Istovremeno, ova metoda je izuzetno efikasna prilikom smanjenja strija i podizanja zadnjice. Čitava procedura obavlja se Weyergans aparatima sa kojima rade isključivo visokostručne osobe u cilju poboljšanja i očuvanja zdravlja i fizičkog izgleda.

Kako bi tretmani postigli željene rezultate, uz dolaske je potrebno piti što više tečnosti i smanjiti unos soli u oranizam. Tretman traje oko sat vremena i može se ponavljati svakog dana, do postizanja željene linije. Sukcesivna vakuumska masaža idealna je za brzo skidanje suvišnih kilograma na kritičnim mestima uz postizanje dugotrajnog efekta.

SUKCESIVNA VAKUUMSKA MASAŽA JE EFIKASNA ZA:

  • Zatezanje kože
  • Gubitak celulita
  • Sprečavanje oticanja
  • Smanjenje masnih naslaga
  • Ublažavanje strija

Call Now Button