Krio-lipoliza

Kriolipoliza je najsavremenija klinički dokazana nehirurška, neinvazivna i potpuno bezbedna, visoko efikasna tehnika za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga kao što su naslage na struku, bokovima, bedrima, na stomaku, leđima, butinama, listovima, kolenima, nadlakticama. Kriolipolizom, koja je poznata i pod nazivom kriogena liposukcija, efikasno se zamrzava adipozno (masno) tkivo, dok druga tkiva ostaju netaknuta. Na taj način se prirodno i kontrolisano eliminišu masne ćelije.

Krio-lipoliza

Kriolipoliza započinje prislanjanjem sonde na površinu kože. Uređaj se nežno prislanja na zonu koja se tretira i koža je ohlađena u periodu od 5 do 20 minuta. Svaki tretman traje u proseku jedan sat i obično je potrebna serija tretmana, tj. više tretmana u nizu. Tretmani se ponavljaju na 4 nedelje. Efekat jednočasovnog tretmana je progresivni gubitak od 1cm masnog tkiva pa naviše.

Nakon tretmana obično je primetno blago crvenilo koje traje otprilike pola sata. Poboljšanja su vidljiva nakon 15 dana, ali je do vidljivosti konačnog rezultata potrebno da prođe dva do tri meseca. Rezultati ovog tretmana pokazali su se dugotrajnim. Kriolipoliza je idealna za ljude svih starosnih doba koji imaju lokalizivane masne naslage. Kriolipoliza je savršena metoda za remodelovanje tela. Potpuno je komforna, jer nema bola, ožiljaka, anestezije, nema igala i nema potrebe za bilo kakvim periodom oporavka. Nakon tretmana, odmah se može nastaviti sa svim svojim dnevnim aktivnostima.

Kriolipoliza se prema anketama nezavisnih revija smatra ubedljivo najdelotvornijom metodom za eliminaciju masnih naslaga. Procenat zadovoljnih klijenata koji ovu metodu ocenjuju kao najbolju se kreće od 70%-90%.

Call Now Button