OXY Mezoterapija

O2 je element bez kojeg je nemoguće zamisliti život. Njegova uloga je veoma značajna pri regeneraciji oštećenog tkiva i odbrani od mikroorganizama. Ukoliko postoji nedostatak O2 u tkivima, dolazi do smanjene apsorpcije hranljivih materija, minerala i vitamina. Povećana koncentracija O2  u koži pomaže u borbi sa slobodnim radikalima, poboljšava se mikrocirkulacija i stimuliše se ćelijski metabolizam.

Sa najsavremenijim aparatom – pod blagim pritiskom kožu obogaćujemo tako važnim elementom uz aplikovanje važnih vitamina (kao što su vitamini B1, B3, B5, B6, B7, B9, B10, B12) za potpunu regeneraciju kože i blistav izgled.

U okviru koktela koje aplikujemo nalaze se i brojne aminokiseline poput arginina, lizina, leucina, glutamine kao i minerali koji imaju ulogu u obnavljanju ćelija i sintezi gradivnih proteina – kolagena i elastina.

Vremenom, već nakon 25 godine života neprekidno opada količina kolagena (tačnije više se kolagena razgradi nego što se stvori) što se odražava na našem licu u vidu smanjenja tonusa kože. Terapija kiseonikom  u kominaciji sa našim koktelima (bogatim hranljivim materijama), stimuliše proizvodnju kolagena za povećanje elastičnosti kože  kao i ubrzanje cirkulacije što doprinosi podmlađenom i negovanom izgledu.

Oxy Mezoterapija

Call Now Button