Hemijski pilinzi lica

Hemijski piling je terapijska procedura sa veoma širokom paletom indikacija. Koristi se od davnina. Poboljšava funkciju kože, umiruje zapaljenske procese, koža se manje masti i podstiču se dublje strukture kože na regeneraciju. Hemijski piling svojim dejstvom aktivira ćelijsku migraciju i ubrzava rekonstrukciju dermisa i tkiva epidermisa, aktivira mikrocirkulaciju, obezbeđujući presudne mikronutritiente na pogođene oblasti.

Hemijski pilinzi
ZAŠTO JE OVAJ TRETMAN NEOPHODAN?
ZAŠTO JE DOBRO DA GA URADIM ŠTO PRE?
ZAŠTO JE NAJBOLJE DA GA URADIM U MEDICI?
JE LI BEZBEDNO?
KAD MOGU NA POSAO?
DA LI SU TRETMANI SKUPI?
KOLIKO DUGO ĆE DA TRAJU EFEKTI?

INNO-PEEL opseg proizvoda, je napravljen nakon obimnog ispitivanja sastojaka kako bi se dobila odgovarajuća kombinacija za tretiranje različitih patologija kože. Profesionalna upotreba Inno-peel proizvoda dovodi do kontrolisane hemijske povrede površnog sloja kože, što doprinosi kompletnoj regeneraciji gornjeg sloja kože. Sa ovim ćelijskim preokretom, postiže se poboljšan izgled kože, smanjenje broja bora i pigmentnih dishromija, i doprinosi osveženom izgledu tretirane kože.

Zato se, pored određenih kožnih problema, koriste i u podmlađivanju kože. Efikasan je u terapiji finih linija i bora, proširenih pora, fotooštećene kože, fleka od sunca, ožiljaka, keratoza. Nezaobilazan je deo terapije akni i ožiljaka od akni. Pored lica, tretiraju se i ruke, posebno šake, predeo dekoltea, ramena i leđa. Profesionalac odlučuje koji će se tip pilinga koristiti, koliko tretmana, sa kojim vremenskim rasponom. Piling je veoma efikasna dermatološka procedura, ali uvek treba da znate koje rezultate da očekujete. Koža posle pilinga zahteva negu i nanošenje hidrantnih krema. Izuzetno retko se javljaju komplikacije. Posle pilinga može se javiti peckanje, blago crvenilo, napetost i osetljivost kože. Simptomi nestaju posle nekoliko sati, a kod jakih pilinga mogu trajati i nekoliko dana. Ovi simptomi postepeno iščezavaju tokom narednih 7 dana. Potom se javlja mlada, zdrava koža i značajno poboljšan ten.

Hemijski piling je najbrža i najefikasnija metoda koja se koristi u lečenju svih tipova akni, izuzev Acnae conglobata. Primenom samo jednog pilinga skraćuje se vreme lečenja akni za 3-5 meseci u poređenju sa klasičnim medicinskim metodama lečenja.

Call Now Button