ARHIVA LEKARI

Estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica već dugi niz godina kontinuirano organizuje edukacije za lekare od osnivanja pa sve do današnjeg dana. Dugogodišnja tradicija kontinuirane edukacije iz oblasti estetske medicine koja odiše kvalitetom i trend prikazivanja najsavremenijih i najsveobuhvatnijih metoda datira još od 2009. godine. Od tada težimo da naše lekare informišemo i usavršimo, prenoseći im znanja sa najpoznatijih svetskih kongresa i organizacijom sopstvenih pod pokroviteljstvom našeg centra.

Medica Aesthetica je osnivač Antiageing Akademije Srbije (AAAS). Aktivno učestvovanje kompanije u radu akademije se osim redovne i konstantne saradnje u cilju njenog profesionalnog funkcionisanja, ogleda i u organizaciji kontinuirane medicinske edukacije i logističkoj podršci. Na akademiji postoje tri nivoa edukacije – basic (osnovni), advanced (napredni) i professional (profesionalni). Posle završenih edukacija, pohađaoci kurseva ostaju u stalnom kontaktu sa kompanijom i stručnim timom na njenom čelu i to preko “e-learning” edukacionog sistema.

Naš centar se moze pohvaliti hiljadama stručnih polaznika iz zemlje, preko 500 lekara iz zemalja regiona i nekoliko lekara iz zemalja čitave Evrope, Amerike i Azije, koji su u našem centru savladali teoretska znanja i praktične veštine.

Estetsko-edukativni centar Medica Aesthetica je bio domaćin vodećih stručnjaka iz oblasti estetske medicine. U septembru 2010. godine naš centar dovodi u Beograd Dr Jacque Le Coz, vodećeg stručnjaka iz oblasti mezoterapije sa predavačkim iskustvom koje broji hiljade obučenih polaznika. Već u oktobru iste godine kao pozvani predavač dolazi plastični hirurg iz Beča Dr Najib Chichakli, koji našoj publici govori o primeni hijaluronskih filera u estetskoj medicini.