Kavitacija (Mezokavitacija)

Ova revolucionarna metoda koristi aparat za prenos mezoterapijskih medikamenata u dermis uz istovremeno izvođenje kavitacije. Mezokavitacija omogućava prenos aktivnih supstanci sa površine kože u kožu na dubinu od 4mm, reverzibilnom promenom propusnih kanala ćelije. Penetracija supstanci je 400 puta veća od penetracije kozmetičkih preparata koji se nanose utrljavanjem u kožu.

Kavitacija (Mezokavitacija)

Na ovaj način se koži direktno daju na raspolaganje neophodne supstance za uklanjanje celulita i zatezanje, a kavitacijom se uklanjaju lokalizovane masne naslage. Prednosti mezokavitacije su da tokom jednog tretmana postižemo trostruko dejstvo: uklanjamo celulit, zatežemo kožu i uklanjamo masne naslage. Mezokavitacija je vrlo prijatna procedura i nećete doživeti neudobnosti tokom tretmana. Nakon tretmana pacijent se može vratiti normalnim dnevnim aktivnostima. Parametri koji se koriste u mezokavitaciji su podesivi tako da se prilagođavaju svakom pacijentu posebno.

Svaki tretman traje 40 minuta i najčešće je potrebno uraditi seriju od 5 do 10 tretmana. Efekti se mogu videti najčešće posle 2 ili 3 tretmana, ali rezultati zavise od težine i stanja celulita, opuštenosti kože ili količine masnih naslaga.

Call Now Button