VICTORIA® mezoniti®

VICTORIA® mezoniti

MINIMALNO INVAZIVNE NITI – ALTERNATIVA HIRUŠKOJ INTERVENCIJI

Iza južnokorejskog brenda Victoria®, koji je osnovan 2016. godine, stoji linija visokokvalitetnih niti koje koriste plastični hirurzi i dermatolozi širom sveta.

Mezoniti su inovativna i sigurna metoda kojom zatežete kožu lica i tela bez hirurške intervencije. Minimalno invazivne niti formiraju potpornu mrežu koja podiže i podržava tkiva lica i tela na potpuno bezbedan način.

Predstavljaju odličnu nehiruršku alternativu za one pacijente sa blagim ili čak teškim opuštanjem kože lica i tela, koji, međutim, ne žele da se podvrgnu klasičnoj operaciji.

BEZBEDNI I EFIKASNI PROIZVODI ZA POBOLJŠANJE LEPOTE

• Svi proizvodi brenda Victoria® su proizvedeni pod strogo kontrolisanim uslovima, uz pomoć sirovina iz Japana i Koreje, koristeći najnoviju i prvoklasnu opremu.

• Sve proizvedene serije se pažljivo prate u pogledu kvaliteta i doslednosti.

• Svi proizvodi imaju GMP i ISO sertifikate kvaliteta, dok je medicinski CE znak za brend Victoria dobijen u decembru 2017. godine.

PO ČEMU SE VICTORIA® IZDVAJA?

Asortiman proizvoda brenda VICTORIA® je prava retkost u oblasti estetske medicine i to je ono što ih najpre izdvaja od konkurentskih kompanija.

Bilo koji proizvod brenda Victoria® može se proizvesti korišćenjem 3 vrste polimera: PDO, PLLA, PLACL. Svaki od ovih materijala ima jedinstvene karakteristike, što znači da estetski hirurzi uz pomoć VICTORIA® proizvoda mogu da ispune želje svakog pacijenta.

Kvalitet svih proizvoda je potvrđen međunarodnim standardima, poseduju relevantne sertifikate i dozvole, a proizvodna baza ispunjava međunarodne standarde kvaliteta ISO i GMP.

Kompanija neprestano radi na proširenju svoje linije proizvoda, kreiranju i korišćenju jedinstvenih sastojaka i tehničkom dizajnu proizvoda.

Kontakt

Putem kontakt forme možete naručiti proizvode ili postaviti pitanje u vezi profesionalnih proizvoda iz naše ponude ili potencijalne saradnje.

    phone-icon
    -->