INNO DERMA®®

INNOAESTHETICS® PROFESIONALNA NEGA KOŽE

INNO-DERMA® linija je kombinacija inovativnih aktivnih sastojaka I najnovije generacije fizičkih i hemijskih filtera.

NAUKA U SLUŽBI VAŠE LEPOTE

Multidisciplinarni tim dermatologa, farmaceuta, kozmetologa i drugih profesionalaca u oblasti nege kože razvija proizvode ove serije na osnovu najnovijih naučnih dostignuća i praktičnog iskustva, u cilju pronalaska najboljih sastojaka za rešavanje estetskih problema kože.

Ekskluzivne formule obezbeđuju ćelijsko disanje i neophodnu hidrataciju kože, garantuju snažan efekat, aktivno se bore protiv hiperpigmentacija, akni i ožiljaka od akni, proširenih pora, regulišu lučenje sebuma i čine kožu savršenom.

PROIZVODI FORMULISANI SA INOVATIVNIM AKTIVNIM SASTOJCIMA

Innoaesthetics je svetski priznata kompanija i laboratorija u industriji estetske medicine i dermokozmetičkoj industriji, koja pruža dermatološka rešenja za lečenje bilo koje vrste promena u kvalitetu kože.

Kompanija ima više od jednog veka iskustva u razvoju farmaceutskih formula za poboljšanje stanja kože kao što su hiperpigmentacije, akne i tamne fleke, kao i drugi problemi kože.

Proizvodi formulisani sa inovativnim aktivnim sastojcima koji rade u savršenoj sinergiji kako bi postigli najbolje rezultate i ispunili očekivanja korisnika.

BEZBEDNA I DOKAZANO EFIKASNA NEGA KOŽE

INNO-DERMA® je linija kozmetike za pripremu kože za estetske procedure, kao i postproceduralnu negu, budući da poboljšava i produžava postignute rezultate.

REVITALIZACIJA, OBNOVA I REJUVENACIJA KOŽE

Kozmetički proizvodi INNO-DERMA® pružaju optimalno rešenje estetskih problema kože zahvaljujući savršenoj mešavini jedinstvenih sastojaka najnovije generacije koji neguju, regenerišu i revitalizuju kožu.
Linija obuhvata profesionalne proizvode za negu lica, uključujući sredstva za zaštitu od sunca sa SPF 50.

Proizvodi linije INNO-DERMA® mogu se koristiti i za svakodnevnu kućnu negu. Pažljivo čiste i neguju kožu, ne isušuju je, podstiču regeneraciju i podmlađivanje, hidriraju kožu i smanjuju znake zapaljenskih reakcija.

Kontakt

Putem kontakt forme možete naručiti proizvode ili postaviti pitanje u vezi profesionalnih proizvoda iz naše ponude ili potencijalne saradnje.

    phone-icon
    -->