Antiaging akademija

NEKA VAŠ PROFESIONALNI ŽIVOT POSTANE INOVATIVNIJI I PROFITABILNIJI

 • Broj 1 akreditovani edukativni centar u Jugo-Istočnoj Evropi
 • Opsežno, višedecenijsko iskustvo međunarodno priznatih eksperata i edukatora pretočeno u kompletne edukacije
 • Preko hiljadu edukovanih doktora koji su uspešno obogatili i usmerili svoje profesionalne karijere
 • Permanentna i živa saradnja sa najrelevantijim svetskim centrima estetske medicine
 • Hiljade zadovoljnih pacijenata širom Jugo-Istočne Evrope

Antiageing Akademija Srbije je osnovana kao edukativni centar u kojem je dugogodišnje iskustvo Medica Aesthetica-e i njenih medicinskih saradnika pretočeno u kompletne, opsežne, “hands-on” edukacije o najsavremenijim tehnikama primene hijaluronskih filera, btx-a, mezoniti, PRPa i drugih ne-invazivnih estetskih tretmana.

Medica Aesthetica iz Beograda, osnivač Antiageing akademije Srbije, je jedan od prvih i najrenomiranijih centara estetske medicine u jugo-istočnoj Evropi sa više od decenije uspešnog, profesionalnog iskustva u primeni ne-hirurških estetskih tretmana na hiljadama zadovoljnih pacijenata.

Vodeći edukator Antiageing akademije je Dr Sci. Med. Marina Stolić – Specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, koja je čuvena po svom jedinstvenom i strastvenom pristupu edukovanju doktora i nesebičnom prenošenju svog dragocenog iskustva i znanja na seminarima širom Evrope.

Antiageing Akademija Srbije je razvila tesnu, živu i konstantnu saradnju sa mnogim najrelevantijim, svetski priznatim ekspertma na poljima napredne primene hijaluronskih filera, btx-a, PRP-a, hemijskih pilinga i mezoterapije i pruža kompletne, hands-on seminare za doktore o najsavremenijim, najnaprednijim i najprofitabilnijim tehnikama estetske medicine.

U zemljama bivše Jugoslavije, posebno Srbije, tržište estetske medicine je razvijeno iznad evropskog proseka i Antiageing Akademija Srbije je ponosna što je jedan od najuticajnijih faktora koji oblikuje i razvija ovo konstantno rastuće tržište.

BUDITE U KORAK SA NAJSAVREMENIJIM DOSTIGNUĆIMA ESTETSKE MEDICINE

OPSEŽNE, SVEOBUHVATNE, HANDS-ON EDUKACIJE:

 • Hijaluronski fileri, Btx, PRP, Mezzo-niti, hemijski pilinzi, mezoterapje lica i tela
 • Najsavremenije tehnike
 • Međunarodno priznati sertifikati
 • Potpuna obučenost za samostalno primenjivanje tehnike
 • Vežbanje na obezbeđenim pacijentima
 • Intenzivna teorijska obuka o svim relevantim anatomskim i medicinskim aspektima estetske medicine
 • Post-edukaciona on-line podrška dok potpuno ne ovladate tretmanom

2010

Septembar 2010

U septembru 2010. godine naš centar dovodi u Beograd Dr Jacque Le Coz, vodećeg stručnjaka iz oblasti mezoterapije sa predavačkim iskustvom koje broji hiljade obučenih polaznika.

Oktobar 2010

Već u oktobru iste godine kao pozvani predavač dolazi hirurg iz Beča dr Najib Chichakli, koji našoj publici govori o primeni hijaluronskih filera u estetskoj medicini.

2011

Mart 2011

Prvi kongres estetske medicine i antiaginga u Srbiji održan je pod pokroviteljstvom našeg centra na Beogradskom sajmu u martu 2011. godine. Ugledni predavači, profesori iz zemlje i inostranstva, lideri u estetskoj medicini bili su prof. dr Žak le Koz, prof. dr Ljiljana Medenica, ass. dr Momčilo Ristanović, prof. dr Slavica Šiler-Marinković, dr Dušica Blagojević, dr Suzana Kostić i dr Najib Chichakli.

Novembar 2011

Jednodnevni kurs iz medicinskih i hemijskih pilinga održan je septembra 2011. godine, predavač i demonstrator bila je Audrey Talayrach iz Francuske.

2012

Oktobar 2012

U oktobru 2012. godine prvi put u srpskoj prestonici pozvani predavač bio je Prof. dr Fernando Buffard Fita, iz Barselone, koji je predstavio novine u savremenim hemijskim pilinzima i primeni dermarolera u estetskoj medicini i kozmetologiji. Saradnja sa uvaženim profesorom i Antiaging Akademijom Srbije se nastavila i, u duhu dobre saradnje, profesor kontinuirano posećuje naš centar i obaveštava naše lekarima o novim svetskim trendovima i tehnikama iz ovih oblasti.

2013

Jul 2013

U julu 2013. godine održana je edukacija o savremenim konceptima anti-ageinga, 3D lifting lica, vrata i dekoltea, metodom mezoniti. Poštujući najviše standarde i sopstvenu viziju, predavač na ovoj edukaciji je bio dr Muhamed plastični hirurg iz Londona.

Oktobar 2013

U oktobru 2013. godine centar Medica Aesthetica je organizovao edukaciju o hijaluronskim filerima nove generacije sa manitolom i prednostima njihove primene. Bili smo domaćini Prof. dr Jean Pierre Amsellem, koji je izneo prednosti, protokole i tehnike aplikacije STYLAGE hijalurnoskih filera

2014

Avgust 2014

U avgustu 2014. godine organizovana je edukacija o savremenom konceptu laserskih intervencija potpuno neinvazivnim laserom nove generacije posebno dizajniranim za upotrebu u estetskoj medicini i kozmetologiji. Pozvani predavač bila je Abigail iz Tal Aviva, Izrael.

Oktobar 2014

Oktobra, 2014. godine Prof. dr Fernando Buffard Fita, kao naš gost po treći put, je predstavio usavršene formule mezoterapijskih koktela, hemijskih pilinga i preparata za kućnu negu iz laboratorije INNOAESTHETICS

2015

2015

Po prvi put 2015. godine smo imali čast da ugostimo Prof. dr Ali Mojallal – vodećeg svetskog stručnjaka u oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Uvek aktuelna tema naprednih tehnika primene hijaluronskih filera, indikacije i kontraindikacije, anatomija lica i bezbedne zone.

2015

U 2015.godini smo organizovali predavanje dr Mariya Romanes na temu indikacije i kontraindikacije, najsavremenije tehnike rada u mezoterapiji i kombinacije sa hemijskim pilinzima

2015

Takođe smo u 2015. godini imali priliku da predstavimo brend DESIRIAL namenjen poboljšanju i održavanju intimne regije kod žena. Svoja znanja i iskustva, sa nama, je podelio Nicolas Berreni.

2016

2016

Tokom 2016. godine smo, zbog velikog interesovanja, organizovali predavanje Prof dr Ali Mojallal sa uvek aktuelnim inovacijama na temu primene hiajluronskih filera STYLAGE.

2017

2017

Tokom 2017. godine smo, zbog velikog interesovanja, organizovali predavanje Prof dr Ali Mojallal sa uvek aktuelnim inovacijama na temu primene hiajluronskih filera STYLAGE.

2018

2018

U 2018. godini, kao rezultat vrhunskih rezulata i odličnog razvoja Brenda INNOAESTHETICS, još jednom organizujemo teorijsko i praktično predavanje Prof. dr Fernando Buffard Fita koji je imao priliku da nas uveki u efikasnost ME LINE – jedinog brenda na svetu specijalizovanog za probleme hiperpigmentacija.

2019

Novembar 2019

 1. godinu smo posvetili daljem unapređenju znanja i organizovali smo Advanced Master Class CURRENT & FUTURE PERSPECTIVES OF ANTI-AGING sa vrhunskim stručnjacima Anne Line Leonthin i dr Maria Isabel Perez Lopez koje su predstavile inovacije u primeni mezoterapijskih tretmana i hemijskih pilinga.
2020

Januar 2020

U cilju kontinuiranog unapređenja prakse, u 2020. godini imamo još veće planove. u želji da našim klijentima pružimo kvalitet, inovacije i sigurnost, naš edukativni rad se nastavlja. Zbog velikog interesovanja još jednom u ulozi predavača Anne Line Leonthin. Ovoga puta sa fokusom na praktičan rad i inovativni pristup u primeni mezoterapisjkih koktela i hemijskih pilinga.

Mart 2020

Advanced master class sa Prof dr Ali Mojallal-om. Vodeći stručnjak u oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije drži predavanje na temu: Innovative Evaluation of Full Face Aesthetic Treatments.

Prijava

Putem kontakt forme možete da se prijavite za edukacije

  phone-icon